VERLENGING BISBEURS-CONDITIES

Geniet nu van Bisbeurs-condities
En krijg daarbij een aankoopbon tot €600*

MicrosoftTeams-image (1)

ONTDEK ONZE BISBEURS-CONDITIES IN DE NIEUWE MAGALOGUS

En voor onze 5de verjaardag, ontvang daarbovenop een aankoopbon tot €600* op je 100% gepersonaliseerde keuken. Ontdek de voorwaarden van onze keukenoplossingen in onze nieuwe magalogus!

ONTDEK ONZE BISBEURS-CONDITIES IN DE NIEUWE MAGALOGUS

Dankzij onze laagste all-in prijsgarantie, bent u zeker om de juiste prijs voor uw nieuwe keuken te betalen. Ondertussen vindt u alle deze voordelen terug bij de voorwaarden van onze Bisbeurs-condities. Ontdek de voorwaarden van onze keukenoplossingen in onze nieuwe magalogus!

BRENG ONS EEN BEZOEKJE

Ons team verwelkomt en adviseert u met plezier. Samen nemen we de tijd om un keukenproject te bestuderen en te plannen.

Ontvang een gedetailleerd bestek op maat.

ONTDEK ONZE FAQ

Heeft u vragen betreffende uw lopende project, een genomen afspraak, of gewoon over onze manier van functioneren om uw 100% gepersonaliseerde keuken te tekenen ? Het antwoord op al deze vragen kunt u in onze FAQ terugvinden, via onderstaande link :

 

Ontdek onze FAQ

ONZE SANITAIRE MAATREGELEN

Uw gezondheid is onze prioriteit. Wij hebben alle nodige hygiënische maatregelen genomen om uw veiligheid te kunnen garanderen bij de verschillende stappen van uw keukenproject. Ontdek hieronder de maatregelen genomen door Vanden Borre Kitchen opdat de creatie van uw keuken op een serene manier kan plaatsvinden.

* Aanbod geldig van 01/10/2021 tot en met 31/10/2021 Voor elke aankoop van een uitgeruste keuken met minimaal 4 verschillende soorten elektrische huishoudtoestellen (oven, kookplaat, afzuigkap, koelkast of afwasmachine) met een meubelwaarde tussen € 4000 en € 7499 incl. 21% btw, biedt uw Vanden Borre Kitchen-winkel u een aankoopbon ‘Fnac Vanden Borre’ van € 200. Voor elke aankoop van een uitgeruste keuken met minimaal 4 elektrische huishoudtoestellen uit de voormelde soorten met een meubelwaarde tussen € 7500 en € 9499 incl. 21% btw, biedt uw Vanden Borre Kitchen-winkel u een aankoopbon ‘Fnac Vanden Borre’ van € 400. Voor elke aankoop van een uitgeruste keuken met minimaal 4 elektrische huishoudtoestellen uit de voormelde soorten met een meubelwaarde vanaf € 9500 incl. 21% btw, biedt uw Vanden Borre Kitchen-winkel u een aankoopbon ‘Fnac VandenBorre’ van € 600. Aankoopbon 12 maanden geldig in de winkels van Fnac (België, Luxemburg), Vanden Borre (België) en op de websites internet fnac.be en vandenborre.be (met uitzondering van producten verkocht door MarketPlace). Als de bestelbon wordt geannuleerd, wordt het voorschot verminderd met het bedrag van de aankoopbon. Het aanbod kan niet worden gecumuleerd met andere lopende aanbiedingen.