BISBEURS-CONDITIES

Geniet nu van onze  Bisbeurs-condities
maak kans op €3000 extra budget voor uw project*! 

ONTDEK ONZE BISBEURS-CONDITIES IN DE NIEUWE MAGALOGUS

En voor onze 7de verjaardag, maak kans op € 3000 extra budget voor uw project*! Ontdek de voorwaarden van onze keukenoplossingen in onze nieuwe magalogus of beneden deze pagina!

ONTDEK ONZE BISBEURS-CONDITIES IN DE NIEUWE MAGALOGUS

Dankzij onze laagste all-in prijsgarantie, bent u zeker om de juiste prijs voor uw nieuwe keuken te betalen. Ondertussen vindt u alle deze voordelen terug bij de voorwaarden van onze Bisbeurs-condities. Ontdek de voorwaarden van onze keukenoplossingen in onze nieuwe magalogus!

BRENG ONS EEN BEZOEKJE

Ons team verwelkomt en adviseert u met plezier. Samen nemen we de tijd om un keukenproject te bestuderen en te plannen.

Ontvang een gedetailleerd bestek op maat.

ONTDEK ONZE FAQ

Heeft u vragen betreffende uw lopende project, een genomen afspraak, of gewoon over onze manier van functioneren om uw 100% gepersonaliseerde keuken te tekenen ? Het antwoord op al deze vragen kunt u in onze FAQ terugvinden, via onderstaande link :

 

Ontdek onze FAQ

* Aanbod geldig van 01/10/2023 tot 30/11/2023. Waag uw kans! Misschien wint u door loting wel een aankoopbon ter waarde van € 3000 van Vanden Borre Kitchen die u kan gebruiken bij de aankoop van een uitgeruste keuken voor een bedrag van minstens € 4000 incl. btw (21%) met meubels (uitgezonderd toonzaalkeukens, elektrische huishoudtoestellen, werkblad, sanitair en accessoires en zonder levering en plaatsing) en met minstens 4 elektrische huishoudtoestellen (oven, kookplaat, afzuigkap, koelkast of vaatwasser). Zie voorwaarden in de winkel of op vandenborrekitchen.be.
** Maximale aanbevolen verkoopprijzen (uitgezonderd stoelen, tafels en decoratie), Recupel-bijdragen inbegrepen. Inclusief btw van 6% op de meubelen, afzuigkap en het sanitair van uw keuken en de plaatsing ervan indien uw woning meer dan 10 jaar oud is en de installatie door VDBK uitgevoerd wordt. De uitgever kan niet aansprakelijk gesteld worden voor fouten buiten zijn wil. Niet-contractuele foto’s. Niet op de openbare weg gooien. Uw Vanden Borre Kitchen wordt uitgebaat door een zelfstandige commerciële onderneming. Uw winkel kan zelf prijzen bepalen, maar verbindt zich ertoe om de maximale aanbevolen prijzen die in deze folder vermeld worden niet te
overschrijden.