ONTVANG ONZE CATALOGUS AAN HUIS

Bent u op zoek naar ideetjes of inspiratie voor uw toekomstige 100% gepersonaliseerde keuken? Bestel dan zeker onze gratis catalogus aan huis. Gelieve uw gegevens in het onderstaande formulier in te vullen als u onze catalogus wenst te ontvangen.


De gegevens die verzameld worden aan de hand van bovenstaand formulier maken het voorwerp uit van geautomatiseerde gegevensverwerking onder de verantwoordelijkheid van de vennootschap Vanden Borre Kitchen (BE 0637.991.566– RCS Bobigny) voor de merknaam Vanden Borre Kitchen (hierna “de Merknaam” genoemd).

Aan de hand van deze gegevens kan de Merknaamu per post een catalogus bezorgen en als je het vakje „per sms” en/of „per e-mail” hebt aangevinkt, informatie en aanbiedingen bezorgen via het (de) aangevinkte middel(en) (e-mail of sms). Uw gegevens maken tevens het voorwerp uit van een verdere verwerking voor statistische doeleinden. Klik voor meer inlichtingen over deze verwerking hier.

Gegevens met een * zijn verplicht opdat de Merknaamzou kunnen bevestigen dat ze uw aanvraag zal verwerken en haar catalogus zou kunnen versturen. Als dergelijke verplichte gegevens ontbreken, kan er aan de aanvraag om een catalogus thuis te bezorgen, geen gevolg gegeven worden. De verzamelde gegevens zijn bestemd voor de interne dienst van de Merknaamdie belast is met klantenrelaties. Ze worden doorgegeven aan onderaannemers en de moedervennootschapvan de Merknaam. Ze worden tevens doorgegeven aan de franchisenemer van de Merknaamdie in bovenstaand formulier werd aangeduid.

Conform de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens en de Algemene verordening gegevensbescherming nr. 2016/679 van 27 april 2016 („AVG”), beschikt u over het recht op inzage, rectificatie, wissing, beperking van verwerking, overdraagbaarheid, bezwaar en verwijdering van uw persoonsgegevens. In geval van vragen over dit onderwerp of om uw rechten uit te oefenen, kan u per e-mail contact opnemen met de verwerkingsverantwoordelijke op het adres avg@vandenborrekitchen.be. U beschikt, volgens artikel 77 van de AVG, tevens over het recht om klacht neer te leggen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit als u van mening bent dat uw rechten niet worden gerespecteerd (contact@apd-gba.be; +32 (0)2 274 48 00).

Ontmoet ons

Weet u exact hoe uw ideale keuken er uit moet zien of bent u op zoek naar inspiratie?

Laat u bij uw project op maat begeleiden door de gepassioneerde experts van Vanden Borre Kitchen. Kom ons een bezoekje brengen zodat we onze ideeën kunnen uitwisselen. Vertrouw ons uw verwachtingen, uw wensen en uw ideeën toe. In elk van onze winkels staat een speciale adviseur voor u klaar om naar u te luisteren en samen ideeën uit te wisselen. Wij kijken er alvast naar uit om u te leren kennen.

MAAK EEN AFSPRAAK