Onze expertise

Echte zomerkeukens

26/07/2022

Bij Vanden Borre Kitchen ontwerpen we uw keuken op maat om helemaal aan te sluiten op uw gewoonten en uw levensstijl. Maar dat is niet alles. Onze keukens passen zich ook aan het seizoen. Daarom vindt u deze zomer bij ons een reeks oplossingen die u het leven makkelijker maken.

Allereerst is er de kruidenkweekset met ledverlichting. Hiermee brengt u niet alleen een groene toets in de keuken, maar deze rekjes zijn speciaal ontworpen om u de hele zomer lang van verse kruiden te voorzien. Voor de beste zomersalades kunt u rekenen op koelkasten met een grote diepvriesafdeling. Het diepvriesgedeelte heeft grote laden waar u uw fruit en groente handig in kunt invriezen.

Waar vinden we de zon in de keuken? In het kruiden- en specerijenrek natuurlijk. Liefhebbers van kaneel, chilipeper, komijn en andere zonnige smaken, kunnen bij Vanden Borre Kitchen hun hart ophalen: aan alle opbergmogelijkheden is gedacht. Een apothekerskast, een modulaire kast met schuifladen, grote ingedeelde laden onder de kookplaat … U organiseert uw specerijen zoals u dat wilt, zodat u er in één oogopslag bij kunt.

Tijdens het koken kan het wel flink warm worden in de keuken. Daarom is zeker in de zomer een goed werkende dampkap zo belangrijk: die verwijdert stoom en geurtjes in een handomdraai. Een in het plafond ingebouwde designdampkap is ideaal om uw keuken (adem)ruimte te bieden.

Uw lichtovergoten keuken

Laat de frontjes van uw keuken alle stralen van de zon opvangen. Kies uit meer dan 10 000 verschillende frontjes. Onze Kitchen Experts gaan samen met u op zoek naar de ideale combinatie van kleur en textuur voor uw keuken.

Felle kleuren of pasteltinten, melamineafwerking of betoneffect, traditionele of hedendaagse uitstraling: het aanbod van Vanden Borre Kitchen is een van de meest volledige op de markt. Zo kunt u het natuurlijk licht in uw keuken helemaal volgens uw smaak benutten. Onze keukens zijn ontworpen om volledig aan uw wensen te voldoen, zonder ook maar ergens op in te boeten. Maak dus gebruik van al het beschikbare licht terwijl u in de keuken staat.

Meer lichtovergoten keukens

Ontmoet ons

Weet u exact hoe uw ideale keuken er uit moet zien of bent u op zoek naar inspiratie?

Laat u bij uw project op maat begeleiden door de gepassioneerde experts van Vanden Borre Kitchen. Kom ons een bezoekje brengen zodat we onze ideeën kunnen uitwisselen. Vertrouw ons uw verwachtingen, uw wensen en uw ideeën toe. In elk van onze winkels staat een speciale adviseur voor u klaar om naar u te luisteren en samen ideeën uit te wisselen. Wij kijken er alvast naar uit om u te leren kennen.

Afspraak plannen

Laat u inspireren

Ga op zoek naar inspiratie in onze catalogus

Bent u op zoek naar ideetjes of inspiratie voor uw toekomstige uitgeruste keuken? Bekijk dan zeker even onze online catalogus. Gelieve uw gegevens in het onderstaande formulier in te vullen als u onze catalogus wenst te ontvangen.

onze catalogue ontvangen