Onze expertise

Een uitzonderlijke avond in een romantische keuken

07/02/2022

We moeten u er ongetwijfeld niet aan herinneren wat we in februari vieren. Naar aanleiding hiervan willen we met u onze inspiratie delen om uw keuken om te toveren tot een gezellige cocon en een onvergetelijke avond te beleven met uw wederhelft. Vergeet dat restaurantbezoek dus!

De gezellige eethoeken van onze keukens worden in een handomdraai echte bevoorrechte plekjes om een avondje met twee door te brengen. Ze zijn verkrijgbaar in tal van kleuren. Personaliseer uw eethoek dus met het materiaal van uw keuze in composiet, massief hout, gelakt hout, keramisch materiaal enz.

Vergeet de kaarsen en creëer op een andere manier een romantische sfeer met onze verlichting van het topassortiment. U kunt de geïntegreerde verlichting van uw werkblad en van uw schappen met achtergrondverlichting zelf regelen. Met het innovatieve verlichtingssysteem van onze keukens bepaalt u zelf de kleurtemperatuur en de intensiteit van de verlichting. Vanden Borre Kitchen heeft werkelijk aan alles gedacht!

U hoeft alleen nog het perfecte menu samen te stellen voor een geslaagde valentijnsavond. Uw partner bewonderen achter het fornuis of een chef inhuren? Wees inventief om een speciaal moment te beleven in uw Vanden Borre Kitchen.

Mijn keuken met geïntegreerde verlichting

Van romantiek naar een feestje met vrienden

Vanden Borre Kitchen vergeet ook niet diegenen die Valentijn niet vieren, maar dit eerder als een goed excuus zien voor een feestje met vrienden.

U wordt op uw wenken bediend met onze centrale eilanden, de perfecte gezellige plek om al uw gasten te ontvangen! Er zijn nagenoeg oneindig veel mogelijkheden om uw keuken te personaliseren op basis van uw stijl en de ideale gezellige ruimte te ontwerpen voor uw feestjes onder vrienden.

Nodigt u graag mensen uit? Stelt u zich eens een mooie ronde eettafel in silestone voor, bevestigd aan het centrale eiland. Voor een minibar-effect opteert u beter voor een werkblad dat zich over bijna het hele eiland uitstrekt. Tussen al onze design-oplossingen van het topgamma vindt u zeker en vast uw gading in het materiaal van uw keuze!

Spreken onze keukenoplossingen u aan? Aarzel niet om een bezoek te brengen aan onze showrooms om onze Batibouw 2022-condities te bespreken.

Onze saloncondities 2022

Ontmoet ons

Weet u exact hoe uw ideale keuken er uit moet zien of bent u op zoek naar inspiratie?

Laat u bij uw project op maat begeleiden door de gepassioneerde experts van Vanden Borre Kitchen. Kom ons een bezoekje brengen zodat we onze ideeën kunnen uitwisselen. Vertrouw ons uw verwachtingen, uw wensen en uw ideeën toe. In elk van onze winkels staat een speciale adviseur voor u klaar om naar u te luisteren en samen ideeën uit te wisselen. Wij kijken er alvast naar uit om u te leren kennen.

Afspraak plannen

Laat u inspireren

Ga op zoek naar inspiratie in onze catalogus

Bent u op zoek naar ideetjes of inspiratie voor uw toekomstige uitgeruste keuken? Bekijk dan zeker even onze online catalogus. Gelieve uw gegevens in het onderstaande formulier in te vullen als u onze catalogus wenst te ontvangen.

onze catalogue ontvangen