Onze expertise

Huishoudtoestellen en energiezuinig koken: dat gaat wel degelijk samen!

17/03/2022

Hoe zou uw droomkeuken eruitzien zonder de huishoudtoestellen die daarbij horen? Bij Vanden Borre Kitchen stellen we zoals altijd alles in het werk om u functionele, innovatieve keukens uit het hogere gamma aan te bieden voor de beste all-in prijs. En daarom zorgen we ook voor huishoudtoestellen die zich aanpassen aan uw dagelijkse gewoonten.

Bent u er niet het type naar om een voorjaarsschoonmaak in de keuken te houden, dan is een multifunctionele pyrolyse-oven uw beste vriend. De zelfreinigingsfunctie stookt de temperatuur op tot 500°C: daarmee verdwijnen alle onzuiverheden als sneeuw voor de zon. Een vochtige doek erdoor volstaat voor een piekfijn resultaat. De hydrolysefunctie dan weer zorgt voor een stoombad, waarmee vastgekoekt vuil gemakkelijk loskomt.

Maakt de dampkap voor u onlosmakelijk deel uit van de esthetiek van uw keuken? Kis dan voor een functionele, decoratieve wandkap. U kunt zelfs de sfeerverlichting aanpassen.

Naast het geluidscomfort biedt een stille vaatwasmachine nog een extraatje: de onderste mand wordt vanzelf op de hoogte van de bovenste mand gebracht. Want het comfort van uw rug komt op de eerste plaats.

Meer functies, minder verbruik.

Het zou waanzin zijn om u de beste kwaliteit aan te bieden zonder stil te staan bij de duurzaamheid van onze keukens. Daarom bieden we u ook graag milieuvriendelijke, actuele oplossingen aan waarmee u energie bespaart. Hier enkele ideeën!

Moduleerbare ledverlichting zorgt niet alleen voor een uitgekiende sfeer in uw keuken, maar u bespaart er ook heel wat energie mee. U vindt haar onder het werkblad, achter uw rekken of boven uw kruidenkweekset.

Wilt u ecologisch verantwoorde meubels? Onze PEFC-gecertificeerde meubels en onze meubels met ingebouwd afvalsorteercompartiment helpen u om nog respectvoller met het milieu om te gaan.

Ook huishoudtoestellen hebben een rol te spelen. Kies voor een energiezuinige koelkast en bespaar tot wel 30% energie. Zo verlaagt u moeiteloos uw dagelijkse energieverbruik.

18 maart is de Internationale Dag van de Recyclage. Een goede gelegenheid om onze energiebesparende keukenoplossingen te komen ontdekken. Ga langs bij uw dichtstbijzijnde Vanden Borre Kitchen showroom of bezoek onze website.

Ontmoet ons

Weet u exact hoe uw ideale keuken er uit moet zien of bent u op zoek naar inspiratie?

Laat u bij uw project op maat begeleiden door de gepassioneerde experts van Vanden Borre Kitchen. Kom ons een bezoekje brengen zodat we onze ideeën kunnen uitwisselen. Vertrouw ons uw verwachtingen, uw wensen en uw ideeën toe. In elk van onze winkels staat een speciale adviseur voor u klaar om naar u te luisteren en samen ideeën uit te wisselen. Wij kijken er alvast naar uit om u te leren kennen.

Afspraak plannen

Laat u inspireren

Ga op zoek naar inspiratie in onze catalogus

Bent u op zoek naar ideetjes of inspiratie voor uw toekomstige uitgeruste keuken? Bekijk dan zeker even onze online catalogus. Gelieve uw gegevens in het onderstaande formulier in te vullen als u onze catalogus wenst te ontvangen.

onze catalogue ontvangen