Onze expertise

Is je keuken klaar voor de zomer? Ontdek het bij Vanden Borre Kitchen

08/07/2021

Het begint warmer te worden, de dagen worden langer, vrienden en familie komen in kleine groepjes bijeen om samen van het buitenleven te genieten. Met andere woorden: het barbecueseizoen is geopend!

En bij een barbecue denk je aan vlees, salades, drankjes, sausjes en vooral een goed gevulde koelkast!

Ieder heeft zijn of haar eigen idee van de perfecte barbecue. Maar wat alle barbecueliefhebbers gemeen hebben, is dat een goed georganiseerde, aan je kookgewoonten aangepaste keuken die zomernamiddagen nog aangenamer maakt. De keukens van Vanden Borre Kitchen zitten vol slimme oplossingen om de voorbereiding van je barbecuegerechten extra vlot te doen verlopen.

We zetten op een rijtje wat een keuken op maat van Vanden Borre Kitchen, aangepast aan jouw kookstijl, te bieden heeft:

Werk efficiënt en bespaar tijd dankzij grote schuifladen, direct onder het werkblad. Zo heb je alles binnen handbereik.

Breng al je smaakmakers gemakkelijk en georganiseerd onder in een ergonomische apothekerskast. Zo hoef je niet meer te bukken of op je tenen te gaan staan.

De schuifelementen binnenin bieden volop bergruimte en zijn zeer gemakkelijk toegankelijk.

Stoot nooit meer je hoofd dankzij onze elektronisch openende hoge kasten voor extra toegankelijkheid.  

Ook hangplanken vlak boven het werkblad leveren tijdswinst op. Met dit industrieel ogende rek heb je al je oliën en kruiden binnen handbereik.

En dankzij de snackbar kun je koken terwijl je in contact blijft met je gezelschap. In deze extra ruimte kun je je aperitiefhapjes en andere vers bereide gerechten kwijt.

Bouw ook een kruidenkweekset met ledverlichting in in je kast: zo heb je gemakkelijk toegang tot verse kruiden voor verrukkelijke salades bij je gegrilde gerechten.

Verwarm je borden voor en houd je gerechten perfect op temperatuur voordat je ze serveert dankzij een verwarmde schuiflade, vlak onder de oven.

Met onze slimme Le Mans meubels verlies je geen opbergruimte meer in de hoeken.

Eet gezond dankzij een stoomoven. Behoud alle voedingsstoffen in je ingrediënten zonder toevoeging van vet.

Slimme, innovatieve huishoudtoestellen.

Naast inspirerende keukens die zich aan jouw levensstijl aanpassen, doet Vanden Borre Kitchen ook alles om jou volledig uitgeruste keukens aan te kunnen bieden als het gaat om innovatieve, perfect werkende huishoudtoestellen. Een overzicht:

Voor wie de ruimte in de keuken optimaal wil benutten, is een oven met een volledig wegklapbare deur een echte troef. De deur verdwijnt volledig onder de oven, zodat je gerechten perfect bereikbaar zijn.

Bij Vanden Borre Kitchen stellen we alles in het werk om jou elegante keukens in diverse stijlen aan te bieden. Daarom gaat onze inbouwvaatwasser helemaal op in het design van je keuken, want het bedieningspaneel zit aan de binnenkant van de deur.

Je bent boodschappen aan het doen en je weet niet precies wat je nog in de koelkast hebt staan? Neem een kijkje dankzij geïntegreerde camera’s: via de app op je telefoon kun je zien wat er in je koelkast ligt. Ook kun je op afstand de temperatuur instellen.

Ontmoet ons

Weet u exact hoe uw ideale keuken er uit moet zien of bent u op zoek naar inspiratie?

Laat u bij uw project op maat begeleiden door de gepassioneerde experts van Vanden Borre Kitchen. Kom ons een bezoekje brengen zodat we onze ideeën kunnen uitwisselen. Vertrouw ons uw verwachtingen, uw wensen en uw ideeën toe. In elk van onze winkels staat een speciale adviseur voor u klaar om naar u te luisteren en samen ideeën uit te wisselen. Wij kijken er alvast naar uit om u te leren kennen.

Afspraak plannen

Laat u inspireren

Ga op zoek naar inspiratie in onze catalogus

Bent u op zoek naar ideetjes of inspiratie voor uw toekomstige uitgeruste keuken? Bekijk dan zeker even onze online catalogus. Gelieve uw gegevens in het onderstaande formulier in te vullen als u onze catalogus wenst te ontvangen.

onze catalogue ontvangen