Personaliseer uw keuken volledig

met meer dan 1.000 kleuren

Een unieke en persoonlijke keuken kiezen? Dat kan. Bij Vanden Borre Kitchen begeleiden wij je bij het samenstellen van de keuken van jouw dromen, terwijl je geniet van een echte garantie, van onze ongeëvenaarde service en van onze all-in prijs, en dan bedoelen we helemaal all-in.

DE PERSONALISATIEMOGELIJKHEDEN 

VAN VANDEN BORRE KITCHEN ZIJN EINDELOOS 

Je hebt keuze uit meer dan 1000 kleuren. Zelfs de binnenkant van de meubel kan aangepast worden aan de kleur van de buitenkant.”

EXCLUSIEF BIJ VANDEN BORRE KITCHEN

ONZE SERVICEGARANTIES

Vanden Borre Kitchen biedt je een compromisloze service, zodat je meteen na de installatie volop kunt genieten van je keuken. 

Schoonmaakdienst inbegrepen in de prijs

Na de levering en installatie sturen wij een van onze professionele schoonmakers. Zo kan je meteen beginnen koken in een propere keuken. 

Altijd tot je dienst

Onze gespecialiseerde techniekers staan steeds voor je klaar. Ze zijn 6 dagen op 7 bereikbaar en garanderen een interventie binnen de 48 uur voor een reparatie of vervanging. 


Onze garanties

Je geniet van een volledige garantie van 10 jaar op de meubels en tot 5 jaar op de toestellen. In geval van een reparatie onder garantie door onze dienst-na-verkoop zijn de onderdelen, werkuren en verplaatsingskosten gratis. En indien nodig helpen we je uit de nood met een vervangtoestel.

Je keuken tegen de beste prijs?

VIND VANDEN BORRE KITCHEN OP FACEBOOK