Vanden Borre Kitchen

Onze oplossingen

Vanden Borre Kitchen ontwerpt jouw keuken in functie van wat echt belangrijk is voor jou. Producten, accessoires, oplossingen, … Stel je keuken samen naar jouw wens.

100% gepersonaliseerd

Een keuken naar jouw smaak

Je bent uniek en dat moet jouw keuken ook zijn. Bij Vanden Borre Kitchen beschikken wij over oplossingen die ervoor zorgen dat je jouw keuken tot in de kleinste details kunt personaliseren. Zo wordt jouw keuken exact naar wens ontworpen.


ERGONOMIE

Een praktische keuken

Vanden Borre Kitchen stelt jou een ruime keuze aan oplossingen voor die jou het leven eenvoudiger maken. Accessoires om je kasten automatisch te openen en te sluiten, een geavanceerd opberg- en afvalsorteersysteem, ... Je keuken kan ook ontworpen worden volgens jouw morfologie. Zodat koken altijd een plezier blijft.


Leven in je keuken

Een keuken voor het hele gezin

Een keuken is er ook om in te leven. Breng aangename familiemomenten door in jullie keuken dankzij de oplossingen die door Vanden Borre Kitchen voorgesteld worden. Er is over alles nagedacht zodat de kinderen er zonder risico kunnen meehelpen. Zo gaan jullie keukengeheimen niet verloren.


GREEN

Ook in de keuken telt elke handeling

Samen met jou denkt Vanden Borre Kitchen ook aan energiebesparing en de toekomst van onze planeet. Dankzij toestellen met een laag energieverbruik, LED-verlichting en door de recyclage van jouw oude toestellen, houden we rekening met de omgeving. Maar ook met je portemonnee.


Optimalisatie van de opbergruimte

Zodat alles op de juiste plek staat

De vaat, specerijen, onderhoudsproducten, etenswaren, kookboeken, ... Vanden Borre Kitchen zal jou telkens de oplossing bieden om deze op te bergen hoe en waar je het wilt.


Nobele materialen

Een keuken met karakter

De warmte van hout, de sterkte van steen, de glans van marmer, de levensduur van metaal… Zoveel nobele materialen die je kan integreren in jouw Vanden Borre Kitchen-keuken. Dit maakt ze onvergelijkbaar en geeft ze een uniek karakter.


TECHNOLOGIE

De technologie in dienst van jouw keuken

« Zeg Siri…  Maak mij eens wat ontbijt! » Dit is de dag van vandaag helaas nog een droom. In afwachting dat deze droom realiteit wordt, integreert Vanden Borre Kitchen alvast de laatste technologieën in jouw keuken om jou het leven makkelijker te maken.


Licht

Een keuken, verlicht volgens jouw wensen

Wat is er aangenamer dan een goed verlichte keuken? Vanden Borre Kitchen bestudeert samen met jou welke verlichting het beste bij jouw situatie zal passen. Tijdens de voorbereiding, het koken zelf of tijdens een digestiefje, zal je het licht volgens jouw wensen kunnen aanpassen dankzij onze oplossingen en ons advies.