Vanden Borre Kitchen

Onze Engagementen

Vanden Borre Kitchen ontwerpt jouw keuken in functie van wat echt belangrijk is voor jou. Wij stellen jou producten, accessoires en oplossingen voor, alsook de Vanden Borre-service.

Jouw keuken, onze all-in prijs

All-in prijzen, zonder verrassingen

Vanden Borre heeft een sterke reputatie op het vlak van prijzen en dat willen wij ook waarmaken in je keuken. Dankzij onze all-in prijzen kom je nooit voor verrassingen te staan. Inbegrepen in de prijsofferte: bezoeken bij je thuis, opmetingen, projectaanpassingen, levering en plaatsing, en meenemen van lege verpakkingen en oude toestellen. Promoties bij concurrenten? Bij ons kan je rustig kiezen want je krijgt direct het beste aanbod. Én je hebt de garantie van de laagste prijs.

Een oplossing voor elk budget

Aan elke keuken zijn aanpassingen mogelijk zodat je binnen je budget kan blijven. Wij zijn flexibel en zoeken samen met jou altijd naar een oplossing.


Jouw keuken, onze ruime keuze

Ruime keuze en personalisatie tot in de kleinste details

Voor ons is het belangrijk dat jouw keuken 100% naar wens is. Om je toe te laten je keuken volledig naar je smaak te realiseren, bieden we je een bijzonder ruime keuze aan: meubels, design, laksoorten, kleuren, afmetingen, materialen en accessoires. Wij begeleiden je ook bij de keuze van verlichting, kranen, enzovoort.

De beste elektrotoestellen en nieuwste technologieën

Een keuken is er om in te koken, maar ook om in te leven. Als specialist in elektro bieden wij je de ruimste keuze aan keukentoestellen, zowel losstaand als inbouw. Je vindt bij ons ook altijd de nieuwste keukentechnologieën.


Jouw keuken, onze service

Een begeleiding van begin tot einde

Je staat er niet alleen voor. Vertel ons hoe je in je keuken wil leven en koken, welke stijl je verkiest, welke prijs je in gedachten had, welke timing je vooropstelt. Wij bespreken met jou de verschillende mogelijkheden en bieden je een totaalpakket aan. We begeleiden je gedurende het hele traject, van het eerste bezoek in onze winkel tot de volledige afwerking bij je thuis.

Specialisten bij elke stap

Of het nu gaat om esthetisch of technisch advies, ontwerp, plaatsing of dienst na verkoop, bij elke stap in de realisatie van je keuken hebben wij specialisten in dienst. En om het je helemaal makkelijk te maken, zorgen wij voor de coördinatie door één projectleider die je unieke aanspreekpunt is.

Steeds tot je dienst

Eens je keuken volledig geïnstalleerd is, komen wij nogmaals bij je thuis voor een finale evaluatie. Zijn er nog kleine details die op punt gesteld moeten worden? Wij regelen dat graag voor jou. En ook nadien blijven wij klaar staan om je te helpen. Onze klantendienst is 6 dagen op 7 tot je  beschikking via telefoon, mail en chat.

10 jaar garantie op meubels

Je geniet van een garantie gedurende 10 jaar, niet alleen voor de meubels maar ook voor de werkuren en verplaatsingen. Voor de toestellen krijg je 5 jaar garantie door de dienst na verkoop van Vanden Borre (2 jaar, met de optie om die te verlengen tot 5 jaar).