Vanden Borre Kitchen

Werken bij Vanden Borre Kitchen

Kom onze dynamische teams versterken!

VERKOPER - KEUKEN ONTWERPER VANDENBORRE KITCHEN MALDEGEM

Het bedrijf :

Vanden Borre Kitchen is het resultaat van een samenwerking tussen Vanden Borre, referentie in België op de markt van audio, tv, multimedia en elektro en de FBD-groep, marktleider in de franchise van uitgeruste keukens in Europa. Deze samenwerking heeft als doel om DE referentie van de sector te worden in de ogen van de Belgische klant.

Het is dankzij een uniek en vernieuwend concept op de markt en een transparante commerciële aanpak dat wij de klant centraal plaatsen. Doormiddel van onze slogan « Uw keuken in alle vertrouwen », stellen wij aan de klanten een ongezien niveau van diensten en engagementen voor.

 

Je functie: Verkoper-Ontwerper Vanden Borre Kitchen keukens

Als enig aanspreekpunt van de klant, zal je als missie hebben om met aandacht de noden en verwachtingen van de klant te ontdekken om de beste technische oplossing te ontwerpen voor zijn keuken.
De relatie verkoper-klant is primordiaal, dat is waarom je hem zal begeleiden gedurende alle stappen van zijn project, van de verwelkoming in de toonzaal tot het organiseren van de plaatsing van de keuken bij de klant.
Je ontwikkelt samen met de klant zijn project dankzij de hulp van onder meer onze tekenprogramma’s, berekeningen, en het dossierbeheer. Om hem zo een compleet aanbod van producten en diensten (garanties, financieringen, …) aan te bieden.
Je vertegenwoordigt het imago van het merk, je zorgt voor een grondige administratieve opvolging en verzekert een onberispelijke dienst na verkoop gericht op oplossingen.

Je profiel

Minstens in het bezit van een bachelor, of overeenstemmende ervaring.
Je hebt een minimum van 2 jaar ervaring in een verkoopfunctie met een begeleidend aspect naar klanten toe.
Je beheerst MS Office.
Je bent ambitieus en flexibel met een gezonde teamgeest. Alsook bent u nauwkeurig in uw werk en blijft u voortdurend aandachtig voor de noden van onze klanten.
Je bent bereid om op zaterdag te werken.
Voor de Brusselse winkels is de kennis van het Nederlands een troef.

Aanbod

Voltijds contract van onbepaalde duur met heel gevarieerd werk.
Vast loon met een systeem van variabel loon naargelang de kwalitatieve en kwantitatieve resultaten, alsook extralegale voordelen.
Initiële opleiding (technisch, commercieel en administratief) is vergoed.
Een constante ondersteuning en doorgroeimogelijkheden.

Interesse?

Aarzel vooral niet om contact op te nemen met maldegem@vandenborrekitchen.be

 

Door dit formulier in te vullen, gaat u akkoord dat uw persoonlijke gegevens gebruikt worden door een VDBK winkel, onafhankelijke handelaar die de naam van dit merk draagt en verantwoordelijk is voor de behandeling. Uw persoonlijke gegevens worden confidentieel behandeld voor professionele doeleinden in het kader van een recruteringsprocedure om uw niveau van ervaring en van kennis te bepalen. Deze zullen maximal 2 jaar behouden worden. Deze behandeling is enkel gebaseerd op uw goedkeuren, die u op elk moment kunt intrekken.

Conform de wet van 8 december 1992, de zogeheten privacywet, en de Algemene verordening gegevensbescherming nr. 2016/679 van 27 april 2016 (AVG), heeft u recht op inzage, rectificatie, wissing en – in het geval van een gerechtvaardigde grond – om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens, evenals het recht op beperking van de verwerking van uw persoonsgegevens en de overdraagbaarheid van uw gegevens binnen de voorwaarden die door de AVG worden gesteld. Om uw recht te kunnen uitoefenen neemt u contact op via het volgende e-mailadres: gdpr@vandenborrekitchen.be, of via de post. Elk verzoek om uw recht uit te oefenen moet voorzien zijn van een kopie van uw identiteitsbewijs en moet gericht worden aan VDBK nv, Paepsemlaan 20, B – 1070 ANDERLECHT.