PERSONALISEER UW KEUKEN VOLLEDIG MET MEER DAN 1.000 KLEUREN

Plan een afspraak

Vertel ons meteen over uw project.

Laat u inspireren

Haal al wat extra inspiratie uit onze gratis catalogus.

Vind de dichtstbijzijnde winkel

Ontdek uw dichtsbijzijnde winkel en geniet van de talloze tips van onze experts om uw project vorm te geven.

UW 100% GEPERSONALISEERDE KEUKEN

Een unieke en persoonlijke keuken kiezen ? Dat kan. Bij Vanden Borre Kitchen begeleiden wij u bij het samenstellen van uw unieke keuken, terwijl u geniet van een echte garantie, van onze ongeëvenaarde service en van onze all-in prijs, en dan bedoelen we helemaal all-in.

MEER DAN 1.000 KLEUREN

U heeft keuze uit meer dan 1.000 kleuren. Zelfs de binnenkant van de meubel kan aangepast worden aan de kleur van de buitenkant.

EXCLUSIEF BIJ VANDEN BORRE KITCHEN : ONZE SERVICEGARANTIES

Vanden Borre Kitchen biedt u een compromisloze service, zodat u meteen na de installatie volop kunt genieten van uw keuken

Schoonmaakdienst inbegrepen in de prijs

Schoonmaakdienst inbegrepen in de prijs

Na de levering en installatie sturen wij een van onze professionele schoonmakers. Zo kunt u meteen beginnen koken in een propere keuken

Altijd tot uw dienst

Altijd tot uw dienst

Onze gespecialiseerde techniekers staan steeds voor u klaar. Ze zijn 6 dagen op 7 bereikbaar en garanderen een interventie binnen de 48 uur voor een reparatie of vervanging.

Onze garanties

Onze garanties

U geniet van een volledige garantie van 10 jaar op de meubels en tot 5 jaar op de toestellen. In geval van een reparatie onder garantie door onze klantendienst zijn de onderdelen, werkuren en verplaatsingskosten gratis. En indien nodig helpen we u uit de nood met een vervantoestel.

KOM EENS LANGS

Ons team verwelkomt en adviseert u met plezier. Krijg een offerte op maat, talloze tips en heel wat inspiratie, kostbaar advies en een 3D plan van uw keuken.

Samen nemen we de tijd om uw keukenproject te bestuderen en te plannen.

ONZE ALL-IN PRIJS VOOR UW KEUKEN OP MAAT ?

Laat ons er eens rustig over praten.

Een afspraak is volledig vrijblijvend.