Onze expertise

Vanden Borre Kitchen viert met u haar 5de verjaardag !

19/10/2021

Deze maand is niet alleen de maand van de kok: dit is ook de maand waarin Vanden Borre Kitchen zijn vijfjarig bestaan viert! Jawel, dit merk biedt al vijf jaar het beste op het gebied van volledig uitgeruste keukens uit het hogere gamma aan.

Onze volledig gepersonaliseerde, transparant geprijsde aanbiedingen vallen bij u in de smaak! In ruim 4000 Belgische woningen is al een keuken door ons geïnstalleerd.

En dat heeft 18 Vanden Borre Kitchen winkels opgeleverd, verspreid over het land! Vandaag wordt het merk vertegenwoordigd door ruim 50 mensen met een passie, die zich stuk voor stuk inzetten om u een 100% gepersonaliseerde keuken te bieden, volledig op maat van uw wensen.

Uw tevredenheid blijft onze prioriteit nr. 1 – en dankzij uw vertrouwen blijft Vanden Borre Kitchen van jaar tot jaar groeien!

Een van de manieren waarop we vijf jaar succes willen vieren, is door keukenliefhebbers in het zonnetje te zetten die geen schrik hebben om nieuwe recepten uit te proberen. Ontdek hoe u uw keuken het beste voorbereidt op uw volgende culinaire uitdaging.

Het geheim voor succes schuilt in een goede voorbereiding.

De maand van de kok is een tijd om te innoveren en de sterrenchef te ontdekken die in u schuilt. Maar improviseren of tijd verliezen met het zoeken naar het juiste kookgerief is daarbij niet aan de orde. Hier enkele tips om te kokkerellen als een chef.

De regel van de driehoek.

Deze regel is er voor de vergeetachtigen onder ons. Een georganiseerde keuken waarin u gemakkelijk de weg vindt, bestaat uit een opslaggedeelte, een voorbereidings- en kookgedeelte en een wasgedeelte – allemaal binnen handbereik. Onze Kitchen Experts weten dat als geen ander. Zij personaliseren uw keuken voor u, uitgaande van deze drie slimme zones.

Optimale ruimte op het werkblad

Een functioneel werkblad waar goed te werken valt: dat kan met speciale platen die u over de gootsteen en de kookplaat aanbrengt. Ook bijzettafeltjes of opvouwbare werkbladen zijn een handige oplossing voor extra ruimte. In onze showrooms vindt u tal van ergonomische oplossingen.

Voel u thuis in uw keuken.

We kunnen dit niet vaak genoeg aanbevelen: kook in een keuken waar u van houdt. De algemene opzet, een hangplank, trendy bokalen, de kleur van de meubels of het materiaal van het werkblad: Vanden Borre Kitchen heeft alles in huis om u een keuken aan te bieden waar u graag uw tijd doorbrengt.

Ontmoet ons

Weet u exact hoe uw ideale keuken er uit moet zien of bent u op zoek naar inspiratie?

Laat u bij uw project op maat begeleiden door de gepassioneerde experts van Vanden Borre Kitchen. Kom ons een bezoekje brengen zodat we onze ideeën kunnen uitwisselen. Vertrouw ons uw verwachtingen, uw wensen en uw ideeën toe. In elk van onze winkels staat een speciale adviseur voor u klaar om naar u te luisteren en samen ideeën uit te wisselen. Wij kijken er alvast naar uit om u te leren kennen.

Afspraak plannen

Laat u inspireren

Ga op zoek naar inspiratie in onze catalogus

Bent u op zoek naar ideetjes of inspiratie voor uw toekomstige uitgeruste keuken? Bekijk dan zeker even onze online catalogus. Gelieve uw gegevens in het onderstaande formulier in te vullen als u onze catalogus wenst te ontvangen.

onze catalogue ontvangen