Duidelijke engagementen

Vanden Borre Kitchen, dat werd opgericht in 2016, heeft een heel specifieke missie: kwalitatief hoogstaande en 100% personaliseerbare keukens maken tegen een betaalbare prijs. Ons merk is partner van Vanden Borre, de Belgische leider in elektrotoestellen en multimedia. Onze kracht schuilt in onze waarden: toegankelijke premium, samen creëren, transparantie en eigenheid. Echte engagementen die onze teams elke dag nakomen. 

Toegankelijke premium

Ons engagement? U kwaliteitsmaterialen en een ruim assortiment aan producten bieden waarmee u uw keuken echt kunt personaliseren... en dit alles binnen een bepaald budget.   

Wij sluiten geen compromissen en bieden het beste van twee werelden: echt hout, maatwerk, bijpassende kastinterieurs... en dat alles tegen de juiste prijs!

U profiteert ook van de best mogelijke service en ondersteuning voor uw project tot het volledig is afgewerkt.

Toegankelijke premium? Dat betekent dat u zichzelf een pleziertje kunt gunnen terwijl u uw budget toch onder controle houdt.

Onze keukens

Co-creatie

Elk project is het resultaat van besprekingen. Wij nemen de tijd die nodig is om uw wensen, verwachtingen en behoeften te begrijpen.

Door uw ideeën te combineren met de ervaring en het technisch vakmanschap van onze keukenspecialisten, creëren we samen de perfecte oplossing.

Deze menselijke benadering, gebaseerd op luisteren, respect en delen, is bijzonder belangrijk voor ons. Ze vormt de basis van ons DNA.

Vind uw winkel

Transparantie

Bij ons is alles vanaf het begin duidelijk! Geen verrassingen, geen onverwachte toeslagen of verborgen kosten. We bieden altijd de laagste prijsgarantie, alles inbegrepen.

Transparantie is niet alleen een ethische waarde die ons nauw aan het hart ligt, maar we zijn er ook van overtuigd dat transparantie en duidelijke communicatie voorwaarden zijn voor het opbouwen van een vertrouwensrelatie.

De band die hieruit voortvloeit is van vitaal belang voor de succesvolle uitvoering van een dermate belangrijk project als de creatie van uw keuken.

Deze transparantie betekent dat we samen met een gerust hart verder kunnen werken aan uw project.

All-in prijs

Uniek

We bieden unieke oplossingen op basis van een unieke expertise.

Dankzij ons ruime aanbod aan mogelijkheden voor personalisering (lakken, kleuren, materialen, ...) kunnen we aan een zeer breed spectrum van behoeften en budgetten tegemoetkomen, gaande van standaardkeukens tot keukens die volledig gepersonaliseerd zijn.

Onze medewerkers zijn ware experts en begeleiden u om DE oplossing te vinden die bij u past en om van uw project een echt unieke keuken te maken.

Onze unieke producten