Profiteer in alle vertrouwen van onze expertise

Voor ons is niets belangrijker dan het succes van uw project! We weten immers dat dit voor u een belangrijke stap is. Daarom is het voor ons zo belangrijk dat we u een kwaliteitsservice en een onberispelijke expertise bieden.

Onze premium services

Van ontwerp tot oplevering, onze teams delen hun expertise met u, zodat uw project zorgeloos werkelijkheid wordt.

Een unieke en gepersonaliseerde begeleiding

Uw gespecialiseerde keukenexpert staat klaar om u bij elke stap van uw project te begeleiden. Hij begrijpt uw wensen en uw levensstijl. Hij stelt u DE oplossing voor, aangepast aan uw behoeften en uw budget.

Uw unieke gesprekspartner laat u ook profiteren van de best mogelijke service en ondersteuning voor uw project tot het volledig is afgewerkt. We zijn ervan overtuigd dat transparantie en duidelijke communicatie voorwaarden zijn voor het opbouwen van een vertrouwensrelatie. De band die hieruit voortvloeit is van vitaal belang voor de succesvolle uitvoering van een dermate belangrijk project als de creatie van uw keuken.

Deze menselijke benadering, gebaseerd op luisteren, respect en delen, is bijzonder belangrijk voor ons. Ze vormt de basis van ons DNA.

Een opmeting voor millimeterwerk in uw keuken

Elk keukenproject is uniek. Het moet aansluiten bij uw levensstijl, uw wensen en uw behoeften, maar vooral bij uw ruimte en beperkingen. Daarom komt er voor elke bestelling een expert bij u thuis om uw ruimte nauwkeurig op te meten.

Daarna past uw Keukenexpert uw project tot op de millimeter aan, zodat uw keuken op maat perfect in uw interieur past.

Vertrouw op onze professionals voor de levering en de plaatsing

De verwezenlijking van uw project is ongetwijfeld een van de momenten waar u vol verwachting naar uitkijkt. Wij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat het resultaat aan uw verwachtingen voldoet.

Samen met onze gespecialiseerde partners organiseren en garanderen we de veilige levering van uw keuken. Wij zorgen ervoor dat elk element in de best mogelijke omstandigheden wordt vervoerd om schade te voorkomen.

Vervolgens installeren onze hooggekwalificeerde installateurs uw keuken en zorgen ervoor dat elk onderdeel heel precies wordt gemonteerd en dat alles naar behoren werkt. Na de plaatsing nemen onze professionals alle verpakkingen mee terug.

U kunt nu optimaal genieten van uw keuken.

Geniet met een gerust hart dankzij onze klantenservice

Geniet nu al in alle gemoedsrust van uw keuken. Onze klantenservice en veelgestelde vragen zijn beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden.

Dankzij onze garanties zijn er geen onaangename verrassingen. Profiteer van 10 jaar garantie op de meubels en een uitbreiding tot 5 jaar op de elektrotoestellen (met onze Service Plus-garantie).

Problemen met uw elektrotoestellen? Dankzij de Service Plus-garantie bieden we u een oplossing binnen de 72 uur.

Wij zijn er om ervoor te zorgen dat het hart van uw huis gemaakt is om lang mee te gaan.

Wij zijn er voor u, ook na de voltooiing van uw project.

Vind uw winkel

Dankzij onze brede verspreiding doorheen België, vindt u gemakkelijk een nabijgelegen Vanden Borre Kitchen winkel.
of