Houten keuken, onze modellen op maat

Houten keukens hebben hun plek weer veroverd in het hedendaagse interieurontwerp. Hoewel ze vroeger vooral bekend stonden om hun rustieke uitstraling, zijn houten keukens nu trendy geworden. Hout combineert authenticiteit met moderniteit en past in elk interieur. De verschillende houtsoorten, gaande van massief eiken tot bamboe, bieden een waaier aan mogelijkheden. Laat ons u helpen een keuken te creëren die zowel uitnodigend als elegant is, of u nu kiest voor een Scandinavische, minimalistische, rustieke of retro stijl.

Vind de perfecte oplossing in ons assortiment keukens.

Voor welke keukenstijl is hout geschikt?

Houten keukens passen bij elke interieurstijl. Lichtgekleurd hout is typisch voor Scandinavische keukens. Als u op zoek bent naar een gezellige en huiselijke sfeer, overweeg dan lichte eik, berk of es. Als volledige look of in combinatie met wit, zoals in onze Saar Wit-keuken, zal hout onmiskenbaar voor licht en helderheid zorgen.

Traditioneel wordt hout gebruikt in landelijke keukens, en dat geldt ook voor ons Finca-model. Dit rustieke model heeft klassieke fronten die in stralend wit zijn geschilderd. Het lichte houten werkblad en de bijpassende parketvloer voegen warmte toe aan de cottage chic uitstraling.