Fronten

Ontdek onze ruime keuze aan keukenfronten. Het is dit externe element dat uw keuken haar uitzonderlijke esthetische uitstraling geeft. Of u nu een moderne en strakke, een rustieke en warme of een hedendaagse en elegante keuken wil, ons assortiment fronten omvat een waaier aan kleuren, texturen en afwerkingen om uw ideale keuken te creëren.

Een ruime keuze aan fronten voor een unieke keuken

Het model en de kleur van het front zijn de eerste elementen die de stijl en sfeer van uw keuken bepalen. We bieden u een ruime keuze aan frontmodellen: geribbeld, met reliëf, omlijst, met een gladde glanzende of matte afwerking.

Geribbeld

Met reliëf

Omlijst

Een gladde glanzende afwerking

Een gladde matte afwerking

Uw materialen goed kiezen

Naast een assortiment modellen is er ook een reeks frontmaterialen beschikbaar voor alle budgetten en projecten: laminaat, gelakt, glas, echt beton of betoneffect, leisteeneffect, echt hout of houteffect.

 

Onze fronten van hout en met houteffect

Of u nu voor een designkeuken, een moderne, industriële of authentieke keuken kiest, geef ze extra klasse met onze ruime keuze aan hout: eik, notelaar, beuk, kastanje, drijfhout... Er zijn meer dan 227 afwerkingen mogelijk wat houtsoorten en structuren betreft.

Wenst u een front van hout of met houteffect, maar weet u niet wat kiezen? Hoe moet u het onderhouden? Wat zijn de voor- en nadelen? Onze keukenexperts begeleiden u bij elke fase van uw project en adviseren u, zodat u de beste keuze kunt maken.

Maak een afspraak

Personaliseer de kleur van uw fronten tot op de kleinste nuance.

Of u nu kiest voor wit, grijs, zwart, een tijdloze kleur die koel of warm kan zijn naargelang de nuance, wat verfijndere kleuren, felle kleuren, pasteltinten of nog verschillende materialen, we bieden meer dan 10.000 frontkleuren voor uw keuken.

Hebt u een specifieke kleur in gedachten voor uw project? Kies uit een RAL-, NCS- of SIKKENS-kleurenpalet. Een overvloed aan kleuren voor een unieke keuken!

Bekijk de beschikbare keuzes in de winkel.

Vind uw winkel

Stem de kleuren af tot de binnenzijde van uw keukenkasten

Ben je op zoek naar consistentie wat kleuren betreft? Met meer dan 40 beschikbare kleuren voor de binnenkant van uw meubels kunt u in sommige gevallen de kleur van de binnenkant van uw meubels afstemmen op die van uw fronten.

Dankzij onze vele mogelijkheden voor personalisering kunnen we u een keuken op maat aanbieden, tot in het kleinste detail.

Meer details vindt u terug in onze catalogus.

Vraag onze catalogus aan