Keukens met keukeneiland, onze op maat gemaakte modellen

Ontdek de elegantie van op maat gemaakte keukens met keukeneilanden die Vanden Borre Kitchen kan leveren. Het keukeneiland is het hart van uw keuken, en ook nog eens functioneel. Onze collectie bevat unieke modellen die ontworpen zijn om perfect bij uw lifestyle te passen. Ze bieden een extra ruimte om te koken, te eten of gewoon gezellig samen te zijn. Blader door al onze op maat gemaakte keukens om het keukeneiland voor uw keuken te kiezen.

Op het gebied van opbergruimte kunt u kiezen uit planken die uw keuken een warme of authentieke uitstraling geven of voor gesloten kasten die perfect bij een minimalistische stijl passen. Plaats er uw mooiste servies, uw koperen pannen of kookboeken. Het keukeneiland van onze Yula-eiland heeft een goedverzorgde afwerking: aan de ene kant kastjes zonder handgrepen en aan de andere kant discreet geïntegreerde lades. Een ontwerp voor een goedgeorganiseerde keuken waar uw spullen discreet zijn opgeborgen.

En waarom zou u het keukeneiland niet uitbreiden met een houten keukenblad om een eettafel te creëren? Een slim idee om de keuken gezelliger te maken! Deze ruimte voor een snelle familiemaaltijd of een gezellig ontbijt vindt u in onze Saar-keuken : een doordachte inrichting waar functionaliteit hand in hand gaat met esthetiek.