Kleurrijke keukens, onze ontwerpen op maat

Wat is er beter dan kleur om een keuken, de centrale ruimte van het huis, tot leven te brengen? Kiezen voor een kleurrijke keuken betekent een vleugje persoonlijkheid toevoegen aan een interieur. Maar hoe kiest u de juiste kleur om deze ruimte uitnodigend te maken? U kan voor monochroom gaan of kiezen voor enkele accenten in kleur. Pastelkleuren, levendige kleuren, diepe kleuren, zwart en wit: het kleurenpalet van Vanden Borre Kitchen is eindeloos. Ontdek al onze tips om uw keuken dynamischer te maken met kleur.

Bekijk al onze modellen om de keuken te creëren die bij u past.

De combinatie van blauw en wit in de Adige-keuken voegt frisheid toe. Dit model is een harmonieuze mix van moderniteit en authenticiteit en zal liefhebbers van de sfeer van de kust en de zee zeker aanspreken.

De ruimte in de Colorado-colour keuken wordt opgefleurd met oranje, waardoor u dynamiek in uw huis brengt. Laat uw creativiteit de vrije loop: Vanden Borre Kitchen biedt bijna 10.000 kleuren voor uw kastfronten. Maakt u zich zorgen over het kiezen van de juiste kleur voor uw ruimte? Onze keukenspecialisten begeleiden u door het hele creatieve proces.

De zwarte keuken

Een zwarte keuken op maat is een trend die zowel elegant als origineel is. Zwart past harmonieus bij alle interieurstijlen. Door subtiel materialen, kleuren en inrichtingen met elkaar te combineren, biedt een zwarte keuken een premium look. In een hedendaags, industrieel of rustiek chic ontwerp voegt zwart een vleugje verfijning toe aan de keuken.