Handgreep

Met of zonder handgrepen: welke afwerking kiest u?

Ontdek onze uitgebreide selectie handgrepen voor de keuken, subtiele details die uw kasten net dat tikkeltje stijlvoller en gebruiksvriendelijker maken. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een keukenzonder handgrepen, waar pure elegantie en een intuïtief gebruik hand in hand gaan. Fronten zonder handgrepen creëren een strakke, eigentijdse look en maken het dagelijks leven eenvoudiger dankzij de zachte sluitmechanismen.

Geef uw keuken karakter

Onze handgrepen, van modern minimalistisch tot klassiek, zijn met zorg gemaakt om de esthetiek van uw keuken aan te vullen en u tegelijk een praktische toegang tot uw opbergruimtes te bieden. Afhankelijk van de fronten en de opstelling van uw keuken zal uw Kitchen Expert de ideale handgreep voor uw project bepalen op basis van de vorm, de grootte, de kleur en het materiaal.

Modern

Leermateriaal

Scandinavisch

Authentiek

Greeploos: kiezen voor elegantie

Wij zijn de specialisten van de keuken zonder handgrepen.We beschikken over tal van oplossingen die verder gaan dan de gangbare marktstandaarden. Keukens zonder handgrepen bieden heel wat mogelijkheden voor personalisering, ongeacht het aantal lades, uitschuifelementen of profielen zonder handgrepen. Onze collectie van laminaat of echt hout biedt voor onze modellen zonder handgrepen een hele waaier aan afwerkingen en kleuren om uw keuken tot in het kleinste detail te verfraaien.

2 lades
1 uittrekelement
2 greeploze profielen

1 binnenlade
1 lade met uittrekelement
1 uittrekelement
2 greeploze profielen

1 lade
2 uittrekelementen
2 greeploze profielen

2 lades
1 uittrekelement
3 greeploze profielen