Producten met een verhaal

We begrijpen dat uw keuken het hart van uw huis is en daarom doen we er alles aan om ze naar uw beeld te ontwerpen. Kiezen voor Vanden Borre Kitchen betekent kiezen voor uiterste personalisering en ultramaatwerk. Ontdek onze unieke oplossingen om uw project werkelijkheid te realiseren.

Onze meubels met niet-standaard afmetingen

In een keuken begrijpen we het belang van een goed georganiseerde opbergruimte. Daarom is het van essentieel belang dat we u oplossingen bieden om elke vierkante centimeter te optimaliseren zonder afbreuk te doen aan het ontwerp van uw keuken.

Wij stellen meubels en kolomkasten voor, uitgerust met lades en schuifdeuren en met variabele breedtes en hoogtes. Met hoogtes tot 260 cm, breedtes tot 180 cm en dieptes tot 68 cm creëren we keukens die perfect in uw omgeving passen. Of u nu over een grote of kleine ruimte beschikt, onze meubels kunnen compromisloos worden aangepast.

Onze meubels zijn ontworpen om bij uw leefruimte te passen, maar ook om ze te optimaliseren. Onze meubels bieden u immers tot 30% meer volume dan de marktstandaard. U krijgt meer opbergruimte zonder plaats te verliezen. 

Vind uw winkel

Onze uitzonderlijke en exclusieve modellen

Elke keuken moet uniek zijn, naar het voorbeeld van de mensen die erin wonen. We bieden u een waaier aan mogelijkheden om uw creativiteit de vrije loop te laten.

We begrijpen het belang van design en esthetiek in de keuken. Om te komen tot een strakke, eigentijdse look passen we onze modellen aan met de vloer gelijkgewerkte deuren of deuren uit één stuk (tot 260 cm). Op die manier krijgt uw keuken een elegante, harmonieuze afwerking.

Zowel voor uw meubels als uw werkblad, geven wij bij het ontwerpen van onze keukens de voorkeur aan edele materialen en hout. Deze materialen verlenen elke keuken die we maken een tijdloze elegantie en superieure kwaliteit. U kunt al onze uitzonderlijke modellen bekijken in onze catalogus.

Vraag onze catalogus aan

De specialist van keukens zonder handgrepen

Bent u op zoek naar een keuken met een strakke, moderne en elegante stijl? Met onze oplossingen zonder handgrepen bieden we u een uniek ontwerp terwijl het gebruiksgemak behouden blijft.

Wij zijn gespecialiseerd in keukens zonder handgrepen en bieden u een breed scala aan oplossingen die verder gaan dan de marktstandaarden. Onze collectie van laminaat of hout omvat een hele waaier aan afwerkingen en kleuren om uw keuken zonder handgrepen tot in het kleinste detail te verfraaien.

Onze keukenmodellen

Een brede waaier aan kleuren om uit te kiezen

Wenst u dat uw keuken een harmonieus geheel vormt met uw interieur of creëert u liever een opvallend contrast? Voor uw frontpanelen kunt u kiezen uit ruim 10.000 kleuren in uiteenlopende afwerkingen. Of u nu de voorkeur geeft aan klassieke, rustgevende tinten of felle, expressieve kleuren, de perfecte optie ligt binnen handbereik.

Met behulp van onze 3D-tools creëert u uw eigen unieke keuken die uw imago en stijl weerspiegelt.

Onze 3D-tools

Een onberispelijke kwaliteit voor een duurzame keuken

Kwaliteit is onze prioriteit, zodat u met een gerust hart van uw keuken kunt genieten.

Onze meubels worden in Duitsland gemaakt volgens strenge kwaliteitsnormen. Ze worden uitgebreid getest in de fabriek, wat duurzaamheid op lange termijn garandeert bij een dagelijks gebruik. Onze lades kunnen een gewicht tot 70 kg dragen. Onze meubelblokken zijn stevig met een dikte tot 19 mm, wat meer is dan het marktgemiddelde. Hetzelfde geldt voor de achterkant van onze meubels, die tussen 2,5 en 5 mm dik is (ten opzichte van een marktgemiddelde van 2 mm).

Bij Vanden Borre Kitchen kunt u rekenen op materialen van topkwaliteit en een minutieus oog voor detail, waardoor we een onfeilbare duurzaamheid kunnen garanderen.

Maak een afspraak