Bewaren

De smaken behouden: onze selectie koelkasten en diepvriezers

Als het gaat om het opslaan en bewaren van uw kostbare ingrediënten en bereide maaltijden, biedt Vanden Borre Kitchen u verschillende oplossingen. Ontdek hoe ons assortiment koelkasten en diepvriezers harmonieus in uw keuken kan worden geïntegreerd om een functionele en aantrekkelijke opbergruimte te creëren.

Ons advies voor uw toekomstige koelkast

De koelkast, die constant in gebruik is, is verantwoordelijk voor een aanzienlijk deel van het elektriciteitsverbruik in huis. Een energiezuinige koelkast is daarom een goede optie om uw kosten op de lange termijn te verlagen. Houd bij het kiezen van uw koelkast rekening met het aantal personen in uw gezin. De aankoop van een koelkast kan complex zijn. We hebben voor u de drie verschillende koeltechnologieën uiteengezet.

Ingebouwde

Een ingebouwde koelkast past perfect in uw keuken en brengt harmonie in uw interieur.

Vrijstaande

Een vrijstaande koelkast kan overal worden geplaatst, waardoor u volledige flexibiliteit hebt. Kies voor een vintage koelkast om uw keuken een uniek cachet te geven.

Amerikaanse

Een ruim koel- en vriescompartiment met veel plaats voor een grote voorraad voedingsmiddelen. In het bijzonder geschikt voor grote gezinnen.

Geconnecteerde

Dankzij de app kunt u de temperatuur precies instellen zoals u dat wenst. Op sommige modellen kunt u wanneer u in de supermarkt bent via ingebouwde camera's in één oogopslag zien of u een bepaald product nodig hebt. Weer een zorg minder, handig toch?

Uw toekomstige diepvriezers goed kiezencongélateur

Diepvriezers spelen een essentiële rol in het beheer van uw keuken. Of u nu vers voedsel langer wil kunnen bewaren, maaltijden op voorhand wil bereiden of diepvriesproducten wil kunnen bewaren. Onze diepvriezers zijn ontworpen om op een efficiënte en praktische manier aan uw opslagbehoeften te voldoen.

Onze partners

Vind uw winkel

Dankzij onze brede verspreiding doorheen België, vindt u gemakkelijk een nabijgelegen Vanden Borre Kitchen winkel.
of