Designkeuken : onze op maat gemaakte modellen

De designkeuken wordt gekenmerkt door de eenvoud van zijn strakke lijnen en verleidt u door zijn elegantie. Deze moderne keukenstijl valt op door zijn strakke lijnen, zijn nobele materialen en vooral door zijn volmaakte functionaliteit. En het beste? Dankzij de op maat gemaakte modellen van Vanden Borre Kitchen kan u de designkeuken van uw dromen nu werkelijkheid maken!

Welke materialen voor een designkeuken?

Het ene materiaal is meer geschikt dan het andere wanneer het gaat om het creëren van een homogene, natuurlijke stijl. Het gebruik van echt hout is mooi voor het oog en staat garant voor warmte, om uw designkeuken extra charme te geven. De Siena Xtreme keuken bereikt de perfecte balans tussen industriële stijl (met zijn betonnen werkblad) en hedendaagse stijl. De houten kastdeurtjes, uit één stuk, accentueren de elegantie van hun lijnen.

De Black Line keuken biedt halfhoge, geborstelde eiken meubelen die u zeker zullen overtuigen. Andere materialen vinden makkelijk hun plaats om een mooie designkeuken tot leven te brengen, denk hierbij aan:

  • Roestvrij staal;
  • Laminaat.

Goed om te weten - Voor een designkeuken kunnen vele materialen worden gebruikt: er zijn steeds meer oplossingen om een designkeuken naar wens te creëren. Voor uw werkblad zijn materialen die natuursteen imiteren, zoals zandsteen of graniet, erg populair. Een andere optie is het gebruik van materialen van biologische oorsprong of keramiek.