Porto
Porto
Vorige
Volgende
Model

Porto

De buffetkast, het zijpaneel en het werkblad in wit composietmateriaal verlenen de Porto keuken een sobere, natuurlijke look & feel. De opbergelementen in natuurlijke eik zorgen voor ruimte in deze lichtovergoten, goed georganiseerde keuken.

 

Beschikbare kleuren :
Vorige
Bianco
Roet zwart
Denver eik
Bardolino eik
Natuur eik
Volgende
16 190€ /BTW incl. 6%
Meer informatie
Prijsdetails tonen
18 026€ /BTW incl. 21%

Dezelfde kleuren voor de binnen en buitenkant

Zorg voor een perfecte harmonie in de keuken dankzij de kleur van de binnenkant die dezelfde is als die van het keukenfront.

Greeploze meubels

De hoge meubels zijn uitgerust met geprofileerde witte handgrepen voor een subtiele balans tussen een sobere en trendy stijl in uw keuken. Een praktische keuken. Maar ook een zeer stijlvol!

Parallel koken

Dankzij de twee parallelle meubelgedeelten is de Porto-keuken uiterst praktisch opgezet. Ideaal voor wie graag ruimte heeft tijdens het koken. Hebt u liever een Amerikaanse keuken? De Porto keuken past zich aan. Personaliseer de indeling naar uw eigen wensen.

 

 Maak kennis met onze collectie keukens

Ontdek ons ruime assortiment keukens, ontworpen voor alle stijlen en behoeften. Van moderne sofisticatie tot klassieke elegantie, onze keukenmodellen betoveren door hun unieke design en hun innovatieve functionaliteiten.