Yula lys
Yula lys
Vorige
Volgende
Model

Yula lys

Groen in een keuken lijkt misschien een gewaagde verklaring, maar het is een kleur die de natuur en het leven belichaamt. Ideale concepten om te verwerken in een plaats waar gasten worden vermaakt. Een ingebouwde nis accentueert de chique uitstraling en biedt ruimte voor het opbergen van kookboeken, favoriete keukengerei of het tentoonstellen van designvoorwerpen. Het saliegroen van het werkblad en het sterkere groen van de meubelen in combinatie met het hout, zorgen voor een harmonieuze mix van hedendaags en traditioneel. Een elegante en levendige keuken, perfect voor mensen die graag entertainen.

 

Beschikbare kleuren :
Vorige
Alpin wit
Wit
Zand
grijsbruin
Roestrood
Mineraalgroen
Fjordblauw
Grafietzwart
Volgende
20 590€ /BTW incl. 6%
Meer informatie
Prijsdetails tonen
22 929€ /BTW incl. 21%

100% Gepersonaliseerd

Toevoeging van een nis in uw keuken: Deze praktische en decoratieve nissen versterken het design van uw keuken en geven u gemakkelijk toegang tot uw schotels of accessoires.

 

Geïntegreerde damkap

Doe uzelf een plezier met deze geïntegreerde dampkap in uw XL-kookplaat. Zijn minimalistisch design en onderhoudsgemak zullen u overtuigen.

 

 

 Maak kennis met onze collectie keukens

Ontdek ons ruime assortiment keukens, ontworpen voor alle stijlen en behoeften. Van moderne sofisticatie tot klassieke elegantie, onze keukenmodellen betoveren door hun unieke design en hun innovatieve functionaliteiten.