Vanden Borre Kitchen Leuven

Tiensesteenweg 376C
3000 Leuven

+32 1 679 23 12

Verzend een email Afspraak maken

Tot u dienst

Ons team verwelkomt en adviseert u met plezier.

 • Maandag

  10u - 18u30

 • Dinsdag

  10u - 18u30

 • Woensdag

  10u - 18u30

 • Donderdag

  10u - 18u30

 • Vrijdag

  10u - 18u30

 • Zaterdag

  10u - 18u00

 • Zondag

  Gesloten

Een woordje van de directeur

Ons gezellig team heet u van harte welkom en nodigt u uit om u te begeleiden in onze inspirerende ruimte die bevorderlijk is voor de realisatie van uw ideale keuken.

Wij zetten ons in voor een gepersonaliseerde opvolging van uw project. Kies met behulp van onze kitchen experts al uw equipments en toebehoren uit ons gamma. Maak van uw toekomstige keuken een harmonieuze samenstelling die voldoet aan uw behoeften en levensstijl.

We kijken ernaar uit om u te ontmoeten om samen met u uw nieuw project te ontwikkelen.

AFSPRAAK PLANNEN

Ook gespecialiseerd in keukens op maat voor personen met een beperking of senioren

Vanden Borre Kitchen Leuven richt zich met haar expertise in maatwerk ook specifiek tot de doelgroep van keukens voor personen met een beperking of senioren.
Voor deze aangepaste keukens streven we naar uw ideale keuken op maat. We bekijken daarbij hoe u en uw huisgenoten de keuken gebruiken en gaan op zoek naar een design dat een combinatie maakt tussen specifieke ondersteuningsnoden en een look die helemaal aansluit bij uw smaak.

Om uw bezoek aan de winkel voor te bereiden.

Wanneer u naar de winkel komt, vergeet dan zeker niet al uw ideeën, maar ook uw vragen met ons te delen. Onze gepassioneerde en enthousiaste teams staan klaar om met u in gesprek te gaan en u te begeleiden in uw keuzes.

Staat uw afspraak al vast?
Voordat u ons ontmoet, zullen onze specialisten u begeleiden bij het nemen van de afmetingen van uw ruimte. Aarzel zeker niet om foto’s mee te brengen zodat we uw vragen nog beterkunnen beantwoorden.

ONZE CATALOGUS ONTVANGEN