Hoogwaardige keukens zonder hoog prijskaartje : zo kan het!

Premium kwaliteit én betaalbaar, het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Vanden Borre Kitchen Expert Nele Indestege legt uit hoe dat kan.

[Translate to Dutch:]

 

Premium kwaliteit én betaalbaar, het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Vanden Borre Kitchen Expert Nele Indestege legt uit hoe dat kan. We vroegen haar ook hoe het ontwerp,de productie en de installatie van een keuken in zijn werk gaat.

Als zaakvoerder van Vanden Borre Kitchen in Diest is Nele Indestege de geknipte persoon om uit te leggen hoe het merk zich onderscheidt in de markt en hoe het zijn claims waarmaakt.

Jullie maken premium keukens aan de scherpste prijs: hoe kan dat ?

Nele : “Het antwoord is eigenlijk heel eenvoudig: Vanden Borre Kitchen is een belangrijke Belgische speler die door zijn omvang scherpe prijzen kan bedingen bij zijn Duitse meubelleveranciers, die bekend staan om hun topkwaliteit. De keukens worden door ons ontworpen en volledig in de fabriek gemonteerd. Door onze samenwerking met elektroketen Vanden Borre kunnen we ook op de toestellen de laagste prijs garantie geven.”

Wat is de minimumprijs voor een complete kwaliteitskeuken ?

Klanten kunnen bij ons terecht voor elk soort keuken, van een standaardkeuken tot een ultra gepersonaliseerde. Onze gemiddelde prijs van een keuken is zo'n 15.000 euro. Alle keukens zijn op maat en gepersonaliseerd. Voor minder dan 10.000 euro heb je een kleine, degelijke en mooie keuken inclusief toestellen met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Naarmate een keuken groter wordt, wanneer je exclusievere toestellen wilt of een werkblad in natuursteen, wordt een keuken duurder. Maar in ons high end gamma met hoge fineerkasten, exclusieve werkbladen en toptoestellen vind je dan ook echte pareltjes.

Opmerkelijk : jullie offertes zijn all inclusive. Wat betekent dat precies ?

Als wij je keuken mogen ontwerpen en je loopt hier buiten met een offerte, dan mag je zeker zijn dat alles in de prijs is inbegrepen: meubelen, alle elektrotoestellen, werkblad, sanitair, accessoires en aanpassingen, maar ook de opmeting, de levering, plaatsing en dienst na verkoop.

Klinkt goed. Het ontwerp,hoe gaat dat in zijn werk ?

We nemen onze tijd voor een eerste gesprek met de klant - met een koffietje erbij - en vragen naar zijn noden en budget. Sommige mensen hebben niet meteen een budget voor ogen, maar op basis van hun wensen kunnen we snel inschatten wat haalbaar is. We houden ook rekening met de manier waarop je de keuken wil gebruiken: eerder sporadisch of juist heel intensief ? Hoeveel leden telt het gezin ? Was je elke dag uitgebreid af met de hand of stop je alles in de vaatwasser ? Als we weten hoe je je keuken gebruikt, kunnen we de meest geschikte materialen en oplossingen adviseren. Voorts zijn de afmetingen, materialen en toestellen doorslaggevend voor de prijs. Ook op het gebied van werkbladen is alles mogelijk, van degelijk laminaat tot keramische werkbladen en bladen in natuursteen. Die kan je kiezen bij lokale steenkappers, maar ook dan blijft jouw Kitchen Expert je enige aanspreekpunt die het proces van A tot Z begeleidt.

Hoe weet ik hoe mijn keuken er gaat uitzien ?

Bij het ontwerp gaan we heel erg in detail, alles is op maat en gepersonaliseerd. We bespreken waar de kasten komen en hoe de lades en kasten zijn ingedeeld. Dat plan werken we vervolgens uit in 3D zodat je exact kunt visualiseren hoe de keuken er zal uitzien. Van dat 3D-ontwerp kunnen we zelfs een video maken zodat je als het ware door je toekomstige keuken kunt wandelen en waar nodig nog aanpassingen kunt aanbrengen.

Laat u verder inspireren door onze artikels

News

Volledig personaliseerbare keukens – van A tot Z

Artikel lezen
uitrusting

Keukens om uw seizoensgroenten in te bewaren

Artikel lezen
uitrusting

Een wijnkast in de keuken: dat past!

Artikel lezen
News

Echte zomerkeukens

Artikel lezen
uitrusting

Klaar voor de start ... En ... Vuur!

Artikel lezen
Vorige
Volgende