Aanvulling & accesoires

De kunst van het detail

In de wereld van Vanden Borre Kitchen beperkt de keuken zich niet tot de basiselementen. Met de aanvullingen en accessoires kunt u uw ruimte immers echt personaliseren. Ons assortiment is ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. In uw keuken van Vanden Borre Kitchen heeft elk element zijn plaats waardoor een georganiseerde en esthetische ruimte ontstaat die uw keukenervaring verbetert.

De kunst van het bewaren dankzij onze wijnkoelers

Onze vrijstaande of ingebouwde wijnkoelers met een capaciteit van 7 tot meer dan 200 flessen voegen elegantie toe aan uw keuken. Of u de wijn nu wenst te serveren of te bewaren, de koeler filtert de uv-stralen en kan zelfs uitgerust zijn met een antitrillingsfunctie om grand crus te kunnen bewaren. Met houten planken, gerookt glas of gedempte verlichting hebt u tal van mogelijkheden om uw wijnkoeler te personaliseren. Dankzij hun sterk isolerende behuizing en deur verbruiken wijnkoelers steeds minder energie.

De ingebouwde wijnkoeler

Deze kan in een nis of onder een werkblad worden geplaatst.

+ Dankzij de discrete ventilatie via de plint wordt de warmte gemakkelijk afgevoerd.

De vrijstaande wijnkoeler

Deze wordt geïnstalleerd in een kolomkast of in een andere ruimte in uw huis.

Wijnkoeler voor wijn die u wenst te serveren

Bedoeld om wijn te serveren in de beste omstandigheden voor degustatie.
Sommige modellen kunnen uw flessen op verschillende temperaturen bewaren.

+ Deze koeler neemt doorgaans minder plaats in dan koeler voor bewaring;

+ De flessen kunnen gemakkelijk bewaard worden.

Wijnkoeler voor bewaring

Voorbehouden voor wie een koeler wil om wijn lang te kunnen bewaren. De wijnkoeler voor bewaring houdt de wijn op een stabiele temperatuur waardoor hij helemaal tot zijn recht kan komen. Behalve tegen het licht is het van cruciaal belang om de wijn te beschermen tegen het licht. Daarom is het zo belangrijk dat deze koeler is uitgerust met een volle deur of uv-bestendig glas. Voor een optimale luchtkwaliteit is de koeler voor bewaring uitgerust met een actievekoolstoffilter.

+ De filter houdt geuren tegen, zodat ze niet binnendringen in de kast.

Koffie zoals u dat wenst: ontdek onze selectie koffieapparate

Bij de aankoop van je koffietoestel, kan je ervoor kiezen om deze in te bouwen in je meubel. Wil je indruk maken met een strakke look in je keuken, en ruimte uitsparen op je werkblad, overweeg dan zeker een inbouw koffiemachine. In dat geval moet je er wel rekening mee houden dat dit wow-effect met een prijskaartje komt.

Verlicht uw keuken met onze verlichting

Geïntegreerde verlichting in uw keuken voegt een extra dimensie toe aan uw culinaire ervaring.

Er zijn twee soorten verlichting om uw keuken te verfraaien:

Werkverlichting

 Goed geplaatste verlichting voorkomt vervelende schaduwen en zorgt ervoor dat elke hoek van uw werkblad perfect verlicht is.

Sfeerverlichting

Sfeerverlichting verfraait de esthetiek van uw keuken en benadrukt de onderscheidende elementen. Elegante, goed gekozen verlichting geeft uw interieur een verfijnde uitstraling en creëert een warme sfeer.

Keukenaccessoires: het detail dat het verschil maak

Hebt u al eens nagedacht over het toevoegen van accessoires aan uw keuken? We hebben voor u praktische, discrete, innovatieve oplossingen geselecteerd die in aansluiten bij uw interieur.
Bent u op zoek naar inspiratie? Onze winkels bieden een overvloed aan opbergaccessoires, stopcontacten, handdoekrekken, plankhouders, inbouwvuilnisbakken, bestekbakjes ...
Onze keukenexperts adviseren u om te komen tot een ergonomisch keukenproject.

Discretie en functionaliteit

Opbergers worden rechtstreeks in uw werkblad geïntegreerd. Alles bevindt zich op een discrete en overzichtelijke manier binnen handbereik.
Breid uw keukenkasten uit tot aan uw werkblad

Stopcontacten worden geïntegreerd

Kies voor oplossingen met meerdere stopcontacten en mogelijkheden voor contactloos opladen. Bent u klaar met koken? Sommige stopcontacten verdwijnen in uw werkblad.

Opbergmogelijkheden binnen handbereik

Breid uw keukenkasten uit tot aan uw werkblad Kies voor een magnetische houder voor uw keukengerei, stopcontacten, specerijen... Uw kunt gemakkelijk bij uw accessoires en bergt ze in een handomdraai weer op.

Nodig de natuur uit in uw keuken.

 Breng een vleugje natuur in uw keuken met LED's die aromatische planten doen groeien.

Onze partners

Vind uw winkel

Dankzij onze brede verspreiding doorheen België, vindt u gemakkelijk een nabijgelegen Vanden Borre Kitchen winkel.
of