Werkblad en spatwand

Hoe kiest u best uw werkblad?

Het werkblad is een centraal element van de keuken. Het sublimeert de fronten en bepaalt de stijl en sfeer van de ruimte. Naargelang uw prioriteiten, uw budget en uw smaak zijn er heel wat mogelijkheden en materialen beschikbaar! De meeste van onze werkbladen zijn bestand tegen stoten, krassen en hoge temperaturen en garanderen u dag na dag de beste prestaties. Het juiste werkblad kiezen kan moeilijk blijken. Onze keukenexperts zullen u begeleiden naar het werkblad dat het best bij u past.

Keramiek

Bestand tegen krassen, slijtage en hitte.

Dekton®

Het werkblad van de beste kwaliteit. Het is bestand tegen krassen, slijtage en hitte.

Hout

Hout is stevig, natuurlijk en warm. Om het te onderhouden brengt u twee keer per jaar een speciale olie voor houten meubelen aan.

Laminaat

Om het te onderhouden gaat u erover met een zeepsponsje en gebruikt u regelmatig een zachte doek.

Glas

Het glas kan worden gepersonaliseerd dankzij het grote kleurenpalet.

Composiet

Er is een ruime keuze aan kleuren beschikbaar. Een werkblad met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Inox

Flexibel, antibacterieel, bestand tegen hitte en vocht.

Steen

Bestand tegen hitte en vocht. Elegant en duurzaam materiaal.

Compact

Groepeert alle voordelen van een werkblad van laminaat, maar met de optie om de dikte van het oppervlak te beperken tot 10 mm.

De spatwand: voeg een vleugje design toe aan uw keuken.

De spatwand is de verlenging van uw werkblad. Deze beschermt uw muren tegen spatten en verfraait uw keuken. Onze spatwanden zijn verkrijgbaar in verschillende materialen: laminaat, Dekton®, composiet, glas, inox, keramiek - u kiest zelf het materiaal en de kleur. Trek het materiaal van uw werkblad door naar uw spatwand om harmonie te creëren in uw keuken. U kunt de hoogte van uw spatwand naar wens aanpassen. Zodra de spatwand is geplaatst, kunt u uw wanden inrichten: ophangrail, legplanken en verlichting bieden heel wat oplossingen om uw keukengerei optimaal op te bergen en dagelijks te gebruiken.

Vind uw winkel

Dankzij onze brede verspreiding doorheen België, vindt u gemakkelijk een nabijgelegen Vanden Borre Kitchen winkel.
of