Klaar voor de start ... En ... Vuur!

Het barbecueseizoen is al een paar weken geleden begonnen. Maar in ons vlakke land werkt het weer nog niet helemaal mee. Gelukkig kunt u dankzij onze grilloplossingen en ons keukenmeubilair op maat worstjes grillen wanneer u maar wilt.

En daarbij is een vleesthermometer onmisbaar. Kies voor een pyrolyse- of hydrolyseoven met sonde, waarmee u de temperatuur van uw kip tot op de graad nauwkeurig controleert. Ook kunt u kiezen voor de kookplaat die bij u past. Gas, inductie of glaskeramiek: in uw keuken is alles op uw wensen afgestemd. Houdt u van een traditionele keuken met een tijdloze vormgeving? Dan kunt u op onze fornuizen met gaskookplaat kokkerellen als een chef. Ze zijn er in alle kleuren en u kunt ze personaliseren in de stijl van uw keuken. Kies ook voor onze hyperpraktische kookaccessoires, zoals een wokbrander, een grill of zelfs een plancha. Zo grilt u uw groenten en vlees op uw eigen favoriete manier: u hebt alles perfect onder controle en uw gerecht wordt volledig individueel bereid. Een authentieke wokvlam, een barbecueplaat of een vitrokeramische plaat waar uw plancha op past: in uw keuken valt het hele jaar door te barbecueën.

Absoluut alles valt te personaliseren!

Elk project is uniek en onze Kitchen Experts weten dat als geen ander. Daarom begeleiden ze u van het eerste inspiratiemoment tot en met de definitieve installatie van uw keuken. En in dat proces speelt maatwerk uiteraard een belangrijke rol. Uw ideale keuken vinden, kan wat tijd in beslag nemen. En daarbij is wat begeleiding welkom, want onze personaliseringsoplossingen zijn haast onbeperkt. Al uw meubels kunnen op maat worden gemaakt. U geeft uw elektrische huishoudtoestellen de plek die u het beste vindt passen. Uw oven kan in een laag meubel - of laat hem inbouwen in een van uw hoge meubels. Onze Kitchen Experts begeleiden u en denken ook mee over de opbergoplossingen. Kies uit onze slimme hoekmeubels, onze handig ingedeelde laden, onze inbouwschuifrekken of onze pocket doors om uw toestellen aan het oog te onttrekken. U weet welke kookplaat u wilt? Ook hier kunt u het formaat, de look en de functies aanpassen aan uw wensen. Want bij Vanden Borre Kitchen valt haast alles te personaliseren.

Een keuken met of zonder handgrepen, laden in de breedte van uw keuze, hoge meubels in variabele hoogten, een individueel kader op maat voor uw wijncollectie, een transparante of houten afwerking voor uw laden en zo verder. Onze Kitchen Experts lichten al onze oplossingen voor u toe, zodat u een keuken krijgt die tot in de kleinste details is gepersonaliseerd. Begin nu met personaliseren door uw eigen Projectruimte te creëren.

Mijn projectruimte

Laat u verder inspireren door onze artikels

News

Volledig personaliseerbare keukens – van A tot Z

Artikel lezen
uitrusting

Keukens om uw seizoensgroenten in te bewaren

Artikel lezen
uitrusting

Een wijnkast in de keuken: dat past!

Artikel lezen
News

Echte zomerkeukens

Artikel lezen
uitrusting

Klaar voor de start ... En ... Vuur!

Artikel lezen
Vorige
Volgende