DE CATALOGUS IN DE WINKEL

Bent u op zoek naar ideetjes of inspiratie voor uw toekomstige uitgeruste keuken? Bekijk dan zeker even onze catalogus in de winkel. Gelieve uw gegevens in het onderstaande formulier in te vullen als u onze catalogus wenst op te vragen.

De gegevens die verzameld worden aan de hand van bovenstaand formulier maken het voorwerp uit van geautomatiseerde gegevensverwerking onder de verantwoordelijkheid van de vennootschap Vanden Borre Kitchen (BE 0637.991.566– RCS Bobigny) voor de merknaam Vanden Borre Kitchen (hierna “de Merknaam” genoemd).

Aan de hand van deze gegevens kan de Merknaamu bevestigen dat uw aanvraag zal worden verwerkt en een catalogus laten klaarleggen die u kan afhalen bij een franchisenemer van de keten die u hebt aangeduid in bovenstaand formulier (hierna de „Winkel” genoemd) en als u het vakje „per sms” en/of „per e-mail” hebt aangevinkt, u informatie of aanbiedingen bezorgen volgens het (de) aangevinkte middel(en) (e-mail of sms). Uw gegevens maken tevens het voorwerp uit van een verdere verwerking voor statistische doeleinden. Klik voor meer inlichtingen over deze verwerking hier.

Gegevens met een * zijn verplicht opdat de Merknaameen catalogus zou kunnen laten klaarleggen in de winkel. Als dergelijke verplichte gegevens ontbreken, kan er aan de aanvraag om een catalogus te reserveren, geen gevolg gegeven worden.

De verzamelde gegevens zijn bestemd voor de interne dienst van de Merknaamdie belast is met klantenrelaties. Ze worden doorgegeven aan onderaannemers en het moedervennootschap van de Merknaam. Ze worden tevens doorgegeven aan de Winkel.

Conform de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens en de Algemene verordening gegevensbescherming nr. 2016/679 van 27 april 2016 („AVG”), beschikt uover het recht op inzage, rectificatie, wissing, beperking van verwerking, overdraagbaarheid, bezwaar en verwijdering van uw persoonsgegevens. In geval van vragen over dit onderwerp of om uw rechten uit te oefenen, kan u per e-mail contact opnemen met de verwerkingsverantwoordelijke op het adres avg@vandenborrekitchen.be. U beschikt, volgens artikel 77 van de AVG, tevens over het recht om klacht neer te leggen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit als u van mening bent dat uw rechten niet worden gerespecteerd (contact@apd-gba.be; +32 (0)2 274 48 00).

Ontmoet ons

Weet u exact hoe uw ideale keuken er uit moet zien of bent u op zoek naar inspiratie?

Laat u bij uw project op maat begeleiden door de gepassioneerde experts van Vanden Borre Kitchen. Kom ons een bezoekje brengen zodat we onze ideeën kunnen uitwisselen. Vertrouw ons uw verwachtingen, uw wensen en uw ideeën toe. In elk van onze winkels staat een speciale adviseur voor u klaar om naar u te luisteren en samen ideeën uit te wisselen. Wij kijken er alvast naar uit om u te leren kennen.

MAAK EEN AFSPRAAK