De verschillende stappen van uw project

Van de schets tot de plaatsing

Gepersonaliseerde perfectie voor uw unieke keuken. De deskundige keukenexperts van Vanden Borre Kitchen doen er alles aan om ervoor te zorgen dat aan al uw wensen wordt voldaan. Zij begeleiden u in alle fasen van uw project om de creatie van uw keuken zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

01

Inspireren en meten

U droomt van een unieke keuken die aan al uw wensen en behoeften voldoet.

Laat uw fantasie de vrije loop door onze website of catalogus te raadplegen. U kan kiezen uit verschillende mogelijkheden. En om uw ideeën in realiteit om te zetten, is het meten van de ruimte van groot belang. Kom ons een bezoekje brengen en bespreek uw project met onze experts.

Zij zullen u met veel plezier doorheen het proces begeleiden.

Vind de dichtstbijzijnde winkel KEUKENSIMULATOR

02

Ontmoet uw persoonlijke Kitchen Expert

U zit al boordevol ideeën of u heeft net wat meer inspiratie nodig?

Bij ons team kunt u terecht voor de nodige expertise en kennis. Maak een afspraak in de winkel en ontmoet uw expert die tevens uw enige aanspreekpunt wordt. Hij volgt uw project op de voet op en dat vanaf het begin tot de plaatsing van het laatste scharnier.

Afspraak plannen

03

Samen beslissen over de perfecte oplossing

Wij luisteren naar u en verfijnen samen uw project om de oplossing te vinden die het best bij u past.

Ideeën worden uitgewisseld, uw doelen worden verduidelijkt en uw levensstijl en gewoonten worden bestudeerd. Aan het einde van deze afspraak zal uw specialist een voorontwerp voorstellen dat rekening houdt met uw behoeften en de mogelijkheden op het vlak van ruimte en middelen.


04

Krijg de smaak van het persoonlijk design helemaal te pakken

Het plan van uw keuken is klaar.

Nu is het belangrijk om voor harmonie te zorgen, en dat kunt u doen door de juiste details en accessoires uit te kiezen. Volg hiervoor uw intuïtie. U kunt de combinatie van materialen, kleuren, indeling van het meubilair, verlichtingsinstallaties, maar ook de keuze van uw huishoudtoestellen helemaal aanpassen. Dankzij onze ruime keuze kunt u van uw keuken een unieke ruimte maken die aan al uw wensen voldoet.


05

Een 3D-tekening

Met behulp van 3D-modelisatie van uw keuken wordt het plannen van uw keuken nog leuker.

Visualiseer en evalueer uw keuken voordat de werken beginnen. Aanpassingen kunnen probleemloos aangebracht worden. U hoeft geen compromissen te sluiten. Onze processen zijn soepel en kunnen aangepast worden. Hierdoor garanderen we u een geslaagde samenwerking.


06

De realisatie van uw project

Uw perfect uitgeruste keuken wordt eindelijk werkelijkheid.

Planning en coördinatie van de werkzaamheden, ontvangst en controle van leveringen, installatie en opkuis: de experts van Vanden Borre Kitchen nemen alles op een professionele manier voor hun rekening. Nadat zij uw keuken geplaatst hebben, kunt u ervan uitgaan dat ze volledig functioneel is. Onze teams wissen zorgvuldig alle sporen van werken of plaatsing uit. Bovendien staat uw contactpersoon bij elke stap tot
uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

Relax, uw keuken komt eraan!

Ontdek onze engagementen

Ontmoet ons

Weet u exact hoe uw ideale keuken er uit moet zien of bent u op zoek naar inspiratie?

Laat u bij uw project op maat begeleiden door de gepassioneerde experts van Vanden Borre Kitchen. Kom ons een bezoekje brengen zodat we onze ideeën kunnen uitwisselen. Vertrouw ons uw verwachtingen, uw wensen en uw ideeën toe. In elk van onze winkels staat een speciale adviseur voor u klaar om naar u te luisteren en samen ideeën uit te wisselen. Wij kijken er alvast naar uit om u te leren kennen.

Afspraak plannen

Laat u inspireren

Ga op zoek naar inspiratie in onze catalogus

Bent u op zoek naar ideetjes of inspiratie voor uw toekomstige uitgeruste keuken? Bekijk dan zeker even onze online catalogus. Gelieve uw gegevens in het onderstaande formulier in te vullen als u onze catalogus wenst te ontvangen.

onze catalogue ontvangen