De L-keuken, onze op maat gemaakte modellen

De keuken is het hart van uw huis. Deze gezellige én functionele ruimte verdient het met zorg te worden ontworpen. Eén van de meest populaire soort keuken is de L-keuken, dankzij de ergonomische opstelling. Het mooie van een L-keuken is dat deze zich moeiteloos en discreet aanpast aan elke beschikbare ruimte. Bij Vanden Borre Kitchen zijn we toegewijd u te helpen bij het ontwerpen van een op maat gemaakte L-keuken die aan al uw wensen voldoet. Vind hier de nodige inspiratie voor de inrichting van een L-keuken.

We raden ook af een gootsteen of kookplaat te installeren waar de twee delen van de L-keuken samenkomen, omdat dit de toegankelijkheid kan belemmeren. Een beter idee is er extra keukenbladruimte te creëren, waar u bijvoorbeeld servies kunt plaatsen of decoratieve elementen, zoals in de Adige-keuken. Ons doel bij het ontwerpen van uw keuken, samen met u? Een goed functionele ruimte creëren, afgestemd op uw huis.

Een van de meest opvallende voordelen van een L-keuken is de overvloed aan opbergruimte. Maak gebruik van de langste muur om er de onder- en boven meubels te plaatsen. Vermijd de installatie van een koelkast of hoge kast om de esthetische lijn te behouden, vooral in een open keukenopstrelling. Plaats de hoge elementen aan het begin of einde van de keukenlijn om een harmonieus ontwerp te behouden.