Lys

Op aanvraag

De Lys keuken heeft de beste troeven om liefhebbers van grote volumes en opslagruimte te verleiden met zijn enorme centrale eiland en designerplanken. Het geheel is ontworpen in een industriële stijl en past dus perfect bij een modern interieur.

In de uitgeruste keuken in donker hout oogt alles elegant

Om de hedendaagse sfeer van je woning te bewaren, mikt de uitgeruste keuken in donker hout op slimme, elegante opbergsystemen. De zuivere lijnen in hout versmelten met de rest van je interieur.

Hangkasten en rekken

De handige open-kast systemen worden aan een muur bevestigd en in combinatie met de stijlvolle hangkasten laten ze toe om de ruimte optimaal te benutten en de look van uw keuken door te trekken naar uw woonkamer.

Brede lades

Het vinden van opbergruimte in een keuken kan vaak een hoofdbreker zijn. Brede gepersonaliseerde lades brengen hierbij soelaas. Wij bieden tal van oplossingen om de opbergruimte van uw keuken te optimaliseren.

Creëer uw keuken

Projecteer uzelf in uw 100% gepersonaliseerde keuken met onze ontwerptool. Met de keukensimulator kan u onze modellen en accessoires voor de inrichting van uw keuken testen en vergelijken.

KEUKENSIMULATOR