Opaco
Opaco
Vorige
Volgende
Model

Opaco

De keuken Opaco is meer dan gewoon een keuken. Het is een leefruimte op zich, compleet met eettafel in wit composiet, verbonden aan het centrale kookeiland. Het werkblad en de buffetkast in eiken decor uitvoering bieden het perfecte evenwicht tussen trendy en soberheid. Het kook- en eetgedeelte lopen in elkaar over voor een uiterst gezellige keuken om volop in te leven.

Beschikbare kleuren :
Vorige
Aqua
Bianco
Zwart
steenkool
vergulde kroon
Dolfijn
Fango
Cachemire
steen
Laguna
oceaan
Volgende
28 490€ /BTW incl. 6%
Meer informatie
Prijsdetails tonen
31 650€ /BTW incl. 21%

Er gaat niets boven natuurlijk licht.

Dankzij de materialen in lichte kleuren is deze Opaco keuken een lichtovergoten plek die van elke zonnestraal weet te profiteren. Daardoor geniet u op elk moment van de dag van een warme, lichte sfeer.

Bijna onzichtbare handgrepen

De hoge meubels zijn uitgerust met geprofileerde witte handgrepen voor een subtiele balans tussen een sobere en trendy stijl in uw Tana keuken. Een praktische keuken. Maar ook een zeer stijlvol!

Wilt u een ovale of rechthoekige tafel?

Bij Vanden Borre Kitchen is alles personaliseerbaar, u kunt zelf over de kleinste details beslissen. Kies bijvoorbeeld voor een ovale of rechthoekige eettafel. Wat u ook kiest, u zult met plezier tijd doorbrengen in deze ruimte, waarin het kook- en eetgedeelte harmonieus in elkaar overlopen.

 

 Maak kennis met onze collectie keukens

Ontdek ons ruime assortiment keukens, ontworpen voor alle stijlen en behoeften. Van moderne sofisticatie tot klassieke elegantie, onze keukenmodellen betoveren door hun unieke design en hun innovatieve functionaliteiten.