Siena
Siena
Vorige
Volgende
Model

Siena

Compact en trendy. Dat zijn twee woorden die de keuken Linéaire Noire met haar sobere, stijlvolle design kenmerken. Zwart voert de boventoon, aangevuld met een vleugje eik. Deze premium keuken geeft stijl aan uw woning.

€13 803 BTW 21%

Beschikbare kleuren :
Vorige
Weiss
Schwarz
Polarweiss
Magnolie
Sandbeige
Sandgrau
Graphit
Soft Grey
Volgende
12 390€ /BTW incl.
Meer informatie
Prijsdetails tonen

Trendy en comfortabel

Een telescopische dampkap, geprofileerde zwarte handgrepen en deurfronten waarop geen vingerafdrukken te zien zijn: alles is optimaal uitgedacht om u volop van uw Siena keuken te laten genieten zonder al te veel opruimwerk achteraf.

 

Ingebouwde verlichting onder hangkasten

De verlichting is discreet en compact ontworpen en geoptimaliseerd, vlak onder de hangkasten. Ideaal voor een goed belichte keuken op eender welk moment van de dag.

 

Elegant werkblad

Het gemakkelijk te reinigen werkblad bestrijkt de volledige lengte van de keuken. Die krijgt daardoor een bijzonder exclusieve uitstraling: gegarandeerde topkwaliteit in een trendy uitvoering.

 

 

 Maak kennis met onze collectie keukens

Ontdek ons ruime assortiment keukens, ontworpen voor alle stijlen en behoeften. Van moderne sofisticatie tot klassieke elegantie, onze keukenmodellen betoveren door hun unieke design en hun innovatieve functionaliteiten.