Onze materialen & accessoires

Bij het ontwerpen van uw keuken zijn materialen en accessoires van essentieel belang.
De fronten en werkbladen bepalen de esthetiek van uw ruimte. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en afwerkingen om te passen bij uw stijl. Om uw keuken helemaal af te werken, kunt u kiezen voor extra karakter door handgrepen toe te voegen of voor een strak design zonder handgrepen. Elk element is een mogelijkheid om te personaliseren en zo een unieke keuken te creëren die bij u past.

Onze fronten om uw keuken uniek

Ontdek onze ruime keuze aan keukenfronten. Het is dit externe element dat uw keuken haar uitzonderlijke esthetische uitstraling geeft. Of u nu een moderne en strakke, een rustieke en warme of een hedendaagse en elegante keuken wil, ons assortiment frontpanelen omvat een waaier aan kleuren, texturen en afwerkingen om uw ideale keuken te creëren.

Meer weten

 

Ons advies om uw werkblad en spatwand

Onze werkbladen

Het werkblad is een centraal element van de keuken. Het verrijkt de frontpanelen en bepaalt de stijl en sfeer van de ruimte. Naargelang uw prioriteiten, uw budget en uw smaak zijn er heel wat mogelijkheden en materialen beschikbaar!

De spatwand is de verlenging van uw werkblad. Deze beschermt uw muren tegen spatten en verfraait uw keuken.

Meer weten

 

Met of zonder handgrepen? Ons advies!

Ontdek onze uitgebreide selectie keukenhandgrepen, subtiele details die uw kasten net dat tikkeltje stijlvoller en gebruiksvriendelijker maken.

Daarnaast kunt u ook kiezen voor een keuken zonder handgrepen, waar pure elegantie en een intuïtief gebruik hand in hand gaan.

Meer weten