De garantie voor een gepersonaliseerde en betaalbare keuken

Een gepersonaliseerd keukenproject op maat, onder leiding van experts en met persoonlijk en betrouwbaar advies.

[Translate to Dutch:]

 

Wie wil er nu geen keuken op maat die zijn persoonlijke stijl weerspiegelt, tegen een betaalbare prijs? Dat is wat premium uitgeruste Kitchen Experts Vanden Borre Kitchen te bieden heeft! Focus op een merk dat klanten en hun tevredenheid centraal stelt.

De keuken is ongetwijfeld een van de ruimtes waar we de meeste tijd doorbrengen. Het is een plek waar mensen samenkomen en heerlijke maaltijden bereiden, en die 100% moet afgestemd zijn op onze levensstijl... En de premium uitgeruste Kitchen Experts begrijpt dat. Maatwerk, expertise en betaalbare prijzen : dat zijn de drie beloftes van Vanden Borre Kitchen!.

Een op maat gemaakte en uiterst gepersonaliseerde keuken

Een unieke, maar vooral ultra-gepersonaliseerde keuken ! Vanden Borre Kitchen biedt een bijna oneindige keuze aan oplossingen, van het meubilair tot de handgrepen en werkbladen,en niet te vergeten de frontkleuren, de stijl en de afmetingen (tot op de millimeter nauwkeurig gemeten), zodat klanten een unieke keuken kunnen creëren, in volledige harmonie met hun levensstijl, en dat alles in een serene en vertrouwde omgeving. Of de keuken nu gang-, U- of L-vormig is, ergonomisch en functioneel, elke keuken kan worden aangepast aan je behoeften, en is beschikbaar in meer dan 10.000 frontkleuren. Greeploze deuren, uit één stuk of gelijkliggend met de vloer, fronten van echt hout, lades en grootformaat kasten (met een diepte en hoogte van kast die tot 30% meer volume bieden dan de marktstandaard) zijn slechts enkele van de exclusieve kenmerken die het merk aanbiedt, een combinatie van kwaliteit en uniciteit.

Ondersteuning en advies van Kitchen Experts

Voor Vanden Borre Kitchen is niets belangrijker dan het succes van een keukenproject. Het is dan ook niet meer dan logisch dat ze zich inzetten om hun klanten een kwaliteitsservice en een onberispelijke expertise te bieden. Met de hulp en knowhow van deskundige adviseurs worden plannen uitgewerkt met oog voor esthetiek en functionaliteit, met de nadruk op oplossingen op maat en aandacht voor detail. En om ervoor te zorgen dat een project zo goed mogelijk is afgestemd op de wensen, behoeften, ruimte en beperkingen van elk individu, bezoekt een keukenexpert vóór elke bestelling het huis van de klant om nauwgezet de afmetingen van de ruimte op te nemen. Het resultaat? Een tot op de millimeter ontworpen keuken, perfect geïntegreerd in het interieur van eenieder en een tevreden klant.

Een betaalbare all-inclusive prijs

Bij Vanden Borre Kitchen is de kers op de taart ongetwijfeld de 100% transparante all-in prijsgarantie. Elk project wordt namelijk niet alleen ontworpen en geïnstalleerd door Kitchen Experts, maar ook aangeboden tegen een eerlijke all-in prijs op maat van de klant. Er zijn geen onaangename verrassingen: metingen, projectaanpassingen, levering, installatie en zelfs de terugname van oude keukenverpakkingen zijn allemaal inbegrepen!

Een keukenproject op maat naar je eigen beeld, ondersteund en begeleid door Kitchen Experts met persoonlijk, betrouwbaar advies... Wat wil je nog meer?

Laat u verder inspireren door onze artikels

News

Volledig personaliseerbare keukens – van A tot Z

Artikel lezen
uitrusting

Keukens om uw seizoensgroenten in te bewaren

Artikel lezen
uitrusting

Een wijnkast in de keuken: dat past!

Artikel lezen
News

Echte zomerkeukens

Artikel lezen
uitrusting

Klaar voor de start ... En ... Vuur!

Artikel lezen
Vorige
Volgende