MAAK EEN AFSPRAAK

Weet u exact hoe uw ideale keuken er uit moet zien of bent u op zoek naar inspiratie? Laat u bij uw project op maat begeleiden door de gepassioneerde experts van Vanden Borre Kitchen. Laten we elkaar ontmoeten zodat we onze ideeën kunnen uitwisselen. Wij kijken er alvast naar uit om u te leren kennen.

Om afspraak te maken, vul het formulier in en we nemen binnen 24 uur (werkuren en dagen) contact met u op


De informatie die verzameld wordt in het kader van uw aanvraag voor een afspraak wordt elektronisch verwerkt onder de verantwoordelijkheid van uw Vanden Borre Kitchen-winkel, in de hoedanigheid van zelfstandige die handelt onder de merknaam Vanden Borre Kitchen en van de onderneming VDBK, om (i) op uw vraag te kunnen antwoorden, ten behoeve van (ii) direct marketing, met name gerichte reclame, en voor (iii) marketingonderzoek. Deze verwerking is uitsluitend gebaseerd op uw toestemming, die u op elk moment kunt intrekken. Wij wijzen erop dat uw gegevens eveneens verder verwerkt kunnen worden voor statistische doeleinden en dat zij kunnen worden doorgegeven aan de nv New Vanden Borre (met hoofdkantoor in 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Slesbroekstraat 101), die uw gegevens uitsluitend mag verwerken in het kader van klantenservice en tevredenheidsenquêtes.*  Uw gegevens worden 3 jaar lang bewaard, te rekenen vanaf het laatste contact dat u met ons heeft gehad.

Conform de wet van 8 december 1992, de zogeheten privacywet, en de Algemene verordening gegevensbescherming nr. 2016/679 van 27 april 2016 (AVG), heeft u recht op inzage, rectificatie, wissing en – in het geval van een gerechtvaardigde grond – om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens, evenals het recht op beperking van de verwerking van uw persoonsgegevens en de overdraagbaarheid van uw gegevens binnen de voorwaarden die door de AVG worden gesteld. Om uw recht te kunnen uitoefenen neemt u contact op via het volgende e-mailadres: gdpr@vandenborrekitchen.be, of via de post. Elk verzoek om uw recht uit te oefenen moet voorzien zijn van een kopie van uw identiteitsbewijs en moet gericht worden aan VDBK nv, Paepsemlaan 20, B – 1070 ANDERLECHT.

LAAT U INSPIREREN

Laat u inspireren met onze catalogus

Bent u op zoek naar ideetjes of inspiratie voor uw toekomstige 100% gepersonaliseerde keuken?

Bekijk dan zeker even onze online catalogus.

ONTVANG ONZE CATALOGUS