Onze expertise

Alle trends van 2022 zijn te vinden bij Vanden Borre Kitchen.

11/05/2022

Vanden Borre Kitchen werkt voortdurend aan de keukens van morgen. Laten we daarom een blik werpen op de belangrijkste trends van 2022. We nodigen u uit om de kleuren, materialen en stijlen te komen ontdekken die uw nieuwe keuken tot een woonvertrek op zich maken. Een gezellig, functioneel en trendy leefvertrek.

Met Vanden Borre Kitchen kunt u al die trends personaliseren volgens uw smaak en voorkeur. En dat komt goed uit, want wij hebben keuze te over. En onze Kitchen Experts dienen u graag van advies bij uw project. 

Kleuren, materialen en duurzaamheid.

Het kiezen van de kleurstelling van uw keuken is zonder twijfel een van de lastigste stappen.  Vooral als u bedenkt dat Vanden Borre Kitchen een van de meest complete kleurenpaletten op de markt in huis heeft. Dit jaar zijn zachte, natuurlijke tinten in de mode. Er is geen specifieke kleur die de hoofdrol speelt, maar het is wel duidelijk dat matte pasteltinten de toon zetten. Zo zorgt u voor een lentesfeer in uw keuken. De combinatie terracotta en saliegroen, bijvoorbeeld, geeft uw keuken een echte art-deco-uitstraling.

De materialen worden in 2022 vrolijk met elkaar vermengd. Onze veelzijdige materiaaloplossingen helpen u om de trendkeuken van dit jaar te realiseren. Combineer hout, metaal, lak en natuursteen voor een unieke art-decolook die volledig op u is afgestemd. Kies bijvoorbeeld voor een chromen mengkraan, een buffetkast met zijpanelen in marmer en een werkblad in ongekleurd eiken voor een geraffineerde designkeuken.

Uiteraard worden duurzame materialen steeds belangrijker. Een trendy keuken is mooi. Een ecologische keuken is nog mooier. Daarom hebben wij praktische oplossingen voor uw nieuwe keuken: meubels met PEFC-certificaat, energiezuinige huishoudtoestellen en een geïntegreerd afvalsorteercompartiment.

Minimalisme blijft in 2022 een vaste waarde. Daarom zullen onze handgreepvrije meubeloplossingen u zeker inspireren. Net als onze wegklapbare werkbladen, waar u uw huishoudtoestellen mooi achter kunt verbergen. Ook dat is dit jaar een trendy oplossing.

Tot slot is ook tweedehands in de mode. Een nieuwe keuken kan een flinke duit kosten. Daarom zijn ook onze toonzaalmodellen op zoek naar een plekje bij u thuis. Ontdek ze op onze stand tijdens Batibouw 2022 van 21 tot 29 mei of in een van onze 22 showrooms. Laat u verleiden door een van hen en ontdek alle trends van 2022.

Cta: Onze Batibouw voordelen

Ontmoet ons

Weet u exact hoe uw ideale keuken er uit moet zien of bent u op zoek naar inspiratie?

Laat u bij uw project op maat begeleiden door de gepassioneerde experts van Vanden Borre Kitchen. Kom ons een bezoekje brengen zodat we onze ideeën kunnen uitwisselen. Vertrouw ons uw verwachtingen, uw wensen en uw ideeën toe. In elk van onze winkels staat een speciale adviseur voor u klaar om naar u te luisteren en samen ideeën uit te wisselen. Wij kijken er alvast naar uit om u te leren kennen.

Afspraak plannen

Laat u inspireren

Ga op zoek naar inspiratie in onze catalogus

Bent u op zoek naar ideetjes of inspiratie voor uw toekomstige uitgeruste keuken? Bekijk dan zeker even onze online catalogus. Gelieve uw gegevens in het onderstaande formulier in te vullen als u onze catalogus wenst te ontvangen.

onze catalogue ontvangen