Bereid uw favoriete gerechten terwijl u met Vanden Borre Kitchen naar uw favoriete muziek luistert dankzij een slimme luidspreker

Koken en tijd doorbrengen in de keuken: als u het ons vraagt, is er niets mooiers! En met uw lievelingslied op de achtergrond wordt hakken, snijden, sudderen en kruiden nog plezieriger.

Bij Vanden Borre Kitchen willen we u graag inspireren en ideeën aanbrengen – en dat niet alleen via onze keukens, maar ook met een selectie slimme speakers die ons in het oog zijn gesprongen. Er is voor elk wat wils! Maak uw culinaire momenten nog aangenamer en stort u op de meest gewaagde recepten met uw favoriete playlist als gezelschap!

Uw eigen compacte, elegante keuken met uw eigen muziek!

Hebt u spontaan zin in muziek terwijl u alleen aan het koken bent? Een mini-speaker is alles wat u nodig hebt. Ze zijn er in alle vormen en kleuren, voor miniprijzen. Wij kozen een mini-speaker die mooi bij ons Padano keukenmodel past. Met zijn polyvalente meubels en hoogkwalitatieve materialen is dit een compacte designkeuken – en deze mini-speaker heeft dezelfde kenmerken. Bereid uw beste recepten in een trendy keuken met zwarte mengkraan en gootsteen.

Elke dag muziek voor een keuken waarin u van elke dag geniet!

Kookt u graag elke dag met muziek, dan is een wat completer uitgeruste slimme luidspreker een goed idee. De behuizing van deze speaker is spatwaterdicht en schokbestendig en leent zich dus perfect voor risicolocaties in huis, zoals uw keuken. Wij kozen deze luidspreker die met zijn donkere kleuren mooi opgaat in uw Yula keuken. Een keuken om dagelijks gebruik van te maken: dankzij de praktische apothekerskast hebt u al uw ingrediënten binnen handbereik. Houdt u van kleur? Personaliseer uw keuken naar hartenlust, met behoud van alle hoogkwalitatieve opbergoplossingen en verzorgde afwerkingsdetails.

Geef uw Lys de sfeer die bij u past!

Draagbare luidsprekers – nomads genaamd – zijn steviger en hebben een grotere batterij. Ze kunnen uiterst decoratief zijn. Ideaal binnen de warme houtstijl van uw Lys keuken, bijvoorbeeld. Het betonnen werkblad is zo mooi dat je het bijna niet vuil wilt maken. Gelukkig is het gemakkelijk te onderhouden. Breng sfeer in uw industrieel ogende, hedendaagse maatkeuken.

Uw Onega als dansvloer!

Voor wie graag danst tijdens het koken en echt voor een feestelijke sfeer gaat, zijn deze actieve luidsprekers met versterkers ideaal. Plaats de statische luidspreker in een hoek van uw Onega keuken, haal uw schort tevoorschijn en laat de schuifladen in vingerafdrukvrij laminaat dansen. Deze keuken is optimaal opgezet voor volop ruimte, zodat u vrij van het ene werkblad naar het andere kunt walsen. Wel zo handig voor wie niet stil kan blijven staan.

Ontdek onze keukens

Slimme luidsprekers zijn er in alle vormen, kleuren en materialen. Er zit er ongetwijfeld een voor u tussen. En dat geldt ook voor de keukens van Vanden Borre Kitchen! Welke stijl, indeling en look & feel u ook zoekt, bij Vanden Borre Kitchen hebt u alle ruimte om uw keuken te personaliseren, zodat u kunt kokkerellen in een keuken die bij u past. Maak een afspraak met een van onze enthousiaste Kitchen Experts en personaliseer samen uw keuken, van de eerste schets tot en met de plaatsing.

Laat u verder inspireren door onze artikels

News

Volledig personaliseerbare keukens – van A tot Z

Artikel lezen
uitrusting

Keukens om uw seizoensgroenten in te bewaren

Artikel lezen
uitrusting

Een wijnkast in de keuken: dat past!

Artikel lezen
News

Echte zomerkeukens

Artikel lezen
uitrusting

Klaar voor de start ... En ... Vuur!

Artikel lezen
Vorige
Volgende