Een beroemde of compacte keuken: maak je keuze bij Vanden Borre Kitchen

Filmliefhebbers konden deze zomer weer meeleven met het Festival van Cannes. Voor Vanden Borre Kitchen is dit een gelegenheid om een blik te werpen op 3 markante keukens die schitterden als tegenspelers van de hoofdpersonages

THE HANDMAID’S TALE

De grijze, koud aandoende keuken van Commander Fred is je vast niet ontgaan. Hij past goed bij het imago van de Republiek die in de serie de scepter zwaait. Toch zijn deze neutrale tinten perfect voor wie houdt van een sobere, minimalistische keuken. Liefhebbers van de serie vinden bij Vanden Borre Kitchen alles om zelf zo’n keuken in huis te halen. Maak je keuze uit een brede waaier aan kleuren en personaliseer er op los – tot en met de binnenkant van de laden.

 

THE BIG BANG THEORY

Wij begrijpen niet waarom Sheldon en co zoveel afhaalgerechten verorberen, want ze hebben een compacte, geoptimaliseerde keuken tot hun beschikking. Bij Vanden Borre Kitchen vind je volop compacte modellen die je zelf kunt personaliseren. Want wij zijn er zeker van dat er voor elk interieur een ideale keuken bestaat – zonder uitzondering.

 

FRIENDS

Als we het over legendarische keukens hebben, kunnen we de kleurrijke keuken van Monica met haar combinatie van baksteen en hout niet overslaan. Wij begrijpen heel goed waarom de beste scènes zich afspelen in die blauwe Amerikaanse keuken met open hangplanken en een dubbel werkblad. En we weten ook dat jij weet dat je je keuken bij ons volledig kunt komen personaliseren – tot je bijvoorbeeld een perfecte replica van de keuken van Monica hebt. We bieden steeds meer personaliseringsopties, tot en met de diepte van je meubels en van je rekken op maat.

 

Optimalisering is waar het om draait !

Deze drie keukens spreken aan omdat ze geoptimaliseerd zijn en op maat zijn gemaakt voor de beschikbare ruimte, hoe krap soms ook. Bij Vanden Borre Kitchen doen onze Kitchen Experts alles – en dat kunnen we niet genoeg herhalen – om jou de keuken te bieden die je interieur op het lijf geschreven is. We hopen je binnenkort in een van onze showrooms te zien. In de tussentijd bieden we je 5 optimaliseringstips om je keuken deze zomer extra functioneel te maken :

Van de vloer tot het plafond.

Kolommen op maat tot 260 cm, open rekken of deuren tot op de grond; Vanden Borre Kitchen biedt volop meubels waarmee je alle ruimte aan de muur benut om alles optimaal op te bergen.

De regel van de drie zones.

Er bestaan eindeloos veel oplossingen om de gootsteen, het werkblad en het kookgedeelte op elkaar af te stemmen. Hoeveel of weinig ruimte je ook hebt, onze Kitchen Experts vinden voor jou de maatoplossing waarmee je de zones in je keuken optimaliseert.

Een luchtige keuken.

In een klein vertrek telt elk stukje ruimte mee. Kijk dus naar je buffetkast, het paneel boven je werkblad of het stukje muur onder het raamkozijn en hang daar open planken of haken op voor extra opbergruimte. Snelle, gemakkelijke toegang tot je keukengerief is essentieel voor een geoptimaliseerde keuken.

Tot in het kleinste hoekje.

Elk hoekje kan worden benut. Met onze slimme meubels maak je volledig gebruik van al die gekke hoekjes en smalle ruimten. Maak gebruik van de hoeken van je keuken om daar al je potten en pannen op te bergen.

Oven of microgolfoven: waarom kiezen ?

Bij Vanden Borre Kitchen leveren we ook ruimtebesparing op dankzij onze huishoudtoestellen. Met onze combi-oven heb je maar één apparaat nodig om te bakken, te grillen en eten op te warmen. Dat levert extra ruimte op. Onze Kitchen Experts hebben nog veel meer optimaliseringsideeën voor je in petto. Neem meteen contact met ze op om meer te ontdekken.

 

Laat u verder inspireren door onze artikels

News

Volledig personaliseerbare keukens – van A tot Z

Artikel lezen
uitrusting

Keukens om uw seizoensgroenten in te bewaren

Artikel lezen
uitrusting

Een wijnkast in de keuken: dat past!

Artikel lezen
News

Echte zomerkeukens

Artikel lezen
uitrusting

Klaar voor de start ... En ... Vuur!

Artikel lezen
Vorige
Volgende