Kast zonder handgrepen, de push-pull waar u dol op zult zijn

Een kast zonder handvatten of push-pull, u zult niet meer zonder kunnen. Kies voor een moderne keukenkast: mooi, slim en handig in één.

[Translate to Dutch:]

Een uitgeruste keuken ziet er steeds strakker uit en kasten zonder handgrepen zijn helemaal in de mode. De push-pul biedt dan ook heel wat voordelen. Hij maakt koken kinderspel. Hij heeft een hedendaags en chic design. En hij is niet gevaarlijk voor kinderen. Wat wilt je nog meer?

Het comfort van een kast zonder handgrepen

De push-pull is het systeem dat ervoor zorgt dat je een keukenkast kunt openen door er gewoon even tegen te duwen. Zelfs als je je handen vol hebt, kan je de kast zonder handvatten openen door er met je knie of elleboog tegen te duwen.

Een nieuwe handige troef in de keuken! Open lage meubels met je voet, profiteer van de horizontale opening van hoger geplaatste kasten. Je danst als het ware door je keuken! Bovendien zijn de kasten ook nog eens bijzonder onderhoudsvriendelijk. Even met een doekje erover en weg zijn de vingerafdrukken!

Een sobere en elegante keukenkast

De kast zonder handgrepen is de nieuwe trend in een uitgeruste keuken. Blader maar eens door een interieurmagazine en je zult zien dat we je niets wijsmaken.

De push-pull verbergt de handgrepen in de kastdeuren die sober in elkaar overlopen. We zijn dol op de mooie vormgeving die de strakke lijnen perfect op elkaar afstemt. Geen koude sfeer maar een design dat geschikt is voor elk interieur en je keuken volledig tot haar recht laat komen.

De push-pull voor nog meer smaak

Word in je nieuwe keuken een echte chef: je keukenmeubels staan volledig tot je dienst. De inrichting van je keuken vormt geen struikelblok meer wanneer je aan het koken bent.

Alles is ontworpen om je het leven aangenamer te maken. Geen nutteloze snufjes meer, je kan zich volledig op je kookkunsten concentreren. Je gerechten worden de ster van je keuken.

Kast zonder handgrepen en zonder risico voor kinderen

Een keuken met kasten zonder handgrepen beperkt het risico op verwondingen. Je kinderen kunnen zich niet tegen een open kast stoten of hun vingers tussen een scharnier knellen.

Dankzij de push-pull hebben kleine kinderen geen toegang tot gevaarlijke producten, zware huishoudelektro en andere gevoelige benodigdheden die goed opgeborgen worden in je kasten. Kortom, groot en klein kunnen zich in alle veiligheid door de keuken verplaatsen.

Kast zonder handgrepen, nog niet overtuigd?

Twijfelt je nog over de push-pull-keukenkast?

  • De kast zou minder proper zijn: in feite kan je de kast gemakkelijker schoonmaken dan kasten met een handgreep.
  • De kast is niet gebruiksvriendelijk: geloof ons, na twee of drie pogingen weet je perfect hoe het meubel werkt.
  • De push-pull is te snel aan vervanging toe: ook hier, geen zorg, de kast is uitgerust met scharnieren om de wanden te verstevigen.

Ga voor kasten zonder handgrepen en kom ze ontdekken in onze winkel. We hebben het model en het systeem, aangepast aan je keuken. Contacteer ons.

Laat u verder inspireren door onze artikels

News

Volledig personaliseerbare keukens – van A tot Z

Artikel lezen
uitrusting

Keukens om uw seizoensgroenten in te bewaren

Artikel lezen
uitrusting

Een wijnkast in de keuken: dat past!

Artikel lezen
News

Echte zomerkeukens

Artikel lezen
uitrusting

Klaar voor de start ... En ... Vuur!

Artikel lezen
Vorige
Volgende