Ontdek 5 keukentrends die het verschil maken

Woon-, design-en bouwbeurzen zijn echte inspiratiebronnen. Ze vormen de ideale gelegenheid om ideeën op te doen en vooral ook de nieuwe trends van het komende jaar te ontdekken. Ontdek dit jaar op Batibouw alles wat er te weten valt over onze 100% gepersonaliseerde keukens. U kunt bij Vanden Borre Kitchen terecht tijdens de beurs, die virtueel en volledig gratis plaatsvindt van zaterdag 27 februari 2021 tot zondag 7 maart 2021.

Zo maakt u op een andere manier kennis met onze kwaliteitskeukens, gewoon bij uthuis. U gaat virtueel in gesprek met onze KitchenExperts, die u als geen ander advies kunnen bieden over keukens op maat. Om u alvast in de stemming te brengen, onthullen we voor u de 5 keukentrends die het verschil zullen maken in 2021:

Duurzame allure

Minimalisme, recyclage en natuurlijke materialen hebben hun plek gevonden in de keuken. Dat geldt ook voor Vanden Borre Kitchen. U vindt hier volop duurzame ideeën, zoals energiezuinige toestellen, ledverlichting, recyclage van uw oude huishoudtoestellen, afvalscheiding, werkbladen in massief natuurlijk hout enz.

Uw keuken als leefvertrek

De keuken vormt het hart van uw woning. Vaak is dit ook het grootste vertrek in huis. Daarom bieden wij keukens op maat die zich aanpassen aan uw leefstijl en uw gewoonten.

Natuurlijke kleuren en materialen

Materialen die op de natuur zijn geïnspireerd. Marmer, hout en natuursteen zijn waar het in de moderne, trendy keuken om draait. Metaalverf in goud-, brons-en kopertinten past schitterend bij hout. Dankzij meer dan 10 000 gekleurde frontjes op maat vindt u zeker en vast wat u zoekt bij Vanden Borre Kitchen.

Klassiek, trendy of industrieel -maar dan in het zwart

Donkere keukens met een luxueuze uitstraling zijn meer en meer in trek. Met onze kwaliteitsproducten bereikt u dat imago uit het hogere gamma voor uw keuken.

Raw Rituals keukens

Ruwe blokken steen, beton of metaal verlenen uw keuken een opvallende, serene look&feel. Daarom biedt Vanden Borre Kitchen een brede waaier keukens aan met die ruwe, elegante uitstraling.

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw nieuwe keuken of hebt u al iets unieks in gedachten? In beide gevallen zet Vanden Borre Kitchen alles in het werk om uw keukenwenstot werkelijkheid te maken. Stap binnen in een wereld waar alles aanpasbaar, op maat afgewerkt en volledig personaliseerbaar is. En daarvoor hoeft u niet te wachten tot Batibouw. Onze KitchenExperts heten u graag welkom in de winkel. Ze staan u terzijde met deskundig advies, zodat u in vol vertrouwen uw beslissingen kunt nemen.

Laat u verder inspireren door onze artikels

News

Volledig personaliseerbare keukens – van A tot Z

Artikel lezen
uitrusting

Keukens om uw seizoensgroenten in te bewaren

Artikel lezen
uitrusting

Een wijnkast in de keuken: dat past!

Artikel lezen
News

Echte zomerkeukens

Artikel lezen
uitrusting

Klaar voor de start ... En ... Vuur!

Artikel lezen
Vorige
Volgende