Vanden Borre Kitchen viert met u haar 5de verjaardag !

Deze maand is niet alleen de maand van de kok: dit is ook de maand waarin Vanden Borre Kitchen zijn vijfjarig bestaan viert! Jawel, dit merk biedt al vijf jaar het beste op het gebied van volledig ingerichte keukens uit het hogere gamma aan.

Onze volledig gepersonaliseerde, transparant geprijsde aanbiedingen vallen bij u in de smaak ! In ruim 4000 Belgische woningen is al een keuken door ons geïnstalleerd.

En dat heeft 18 Vanden Borre Kitchen winkels opgeleverd, verspreid over het land! Vandaag wordt het merk vertegenwoordigd door ruim 50 mensen met een passie, die zich stuk voor stuk inzetten om u een 100% gepersonaliseerde keuken te bieden, volledig op maat van uw wensen. Uw tevredenheid blijft onze prioriteit nr. 1 - en dankzij uw vertrouwen blijft Vanden Borre Kitchen van jaar tot jaar groeien !

Een van de manieren waarop we vijf jaar succes willen vieren, is door keukenliefhebbers in het zonnetje te zetten die geen schrik hebben om nieuwe recepten uit te proberen. Ontdek hoe u uw keuken het beste voorbereidt op uw volgende culinaire uitdaging.

Het geheim voor succes schuilt in een goede voorberei-ding.

De maand van de kok is een tijd om te innoveren en de sterrenchef te ontdekken die in u schuilt. Maar improviseren of tijd verliezen met het zoeken naar het juiste kookgerief is daarbij niet aan de orde. Hier enkele tips om te kokkerellen als een chef.

De regel van de driehoek.

Deze regel is er voor de vergeetachtigen onder ons. Een georganiseerde keuken waarin u gemakkelijk de weg vindt, bestaat uit een opslaggedeelte, een voorbereidings- en kookgedeelte en een wasgedeelte - allemaal binnen handbereik. Onze Kitchen Experts weten dat als geen ander. Zij personaliseren uw keuken voor u, uitgaande van deze drie slimme zones.

Optimale ruimte op het werkblad

Een functioneel werkblad waar goed te werken valt: dat kan met speciale platen die u over de gootsteen en de kookplaat aanbrengt. Ook bijzettafeltjes of opvouwbare werkbladen zijn een handige oplossing voor extra ruimte. In onze showrooms vindt u tal van ergonomische oplossingen.

Voel u thuis in uw keuken.

We kunnen dit niet vaak genoeg aanbevelen: kook in een keuken waar u van houdt. De algemene opzet, een hangplank, trendy bokalen, de kleur van de meubels of het materiaal van het werkblad: Vanden Borre Kitchen heeft alles in huis om u een keuken aan te bieden waar u graag uw tijd doorbrengt.

Lien : Op zoek naar de keuken waar ik van houd

Laat u verder inspireren door onze artikels

News

Volledig personaliseerbare keukens – van A tot Z

Artikel lezen
uitrusting

Keukens om uw seizoensgroenten in te bewaren

Artikel lezen
uitrusting

Een wijnkast in de keuken: dat past!

Artikel lezen
News

Echte zomerkeukens

Artikel lezen
uitrusting

Klaar voor de start ... En ... Vuur!

Artikel lezen
Vorige
Volgende