Onze expertise

De echte Kerstman is te vinden bij Vanden Borre Kitchen!

01/12/2021

Dacht u dat de Kerstman niet bestaat? Kom dan vooral eens langs bij een van onze showrooms. Aan het einde van dit jaar trekken onze Kitchen Experts een dikke rode mantel aan om u te plezieren. Per winkel krijgt één klant die een keuken koopt, een tegoedbon van € 2500 aangeboden om die keuken nog mooier te maken. Zo maakt u echt al uw dromen waar. Een grotere slimme koelkast, een oven met wegklapbare deur of een extra lang centraal keukeneiland: onze Kitchen Experts helpen u graag om dit eindejaarscadeau ten volle te benutten.

Uw Kitchen Expert is uw partner bij de realisatie van uw project. Neem daarom de tijd om uw idee van de perfecte keuken met hem te delen: hij maakt uw wensen op creatieve wijze waar. Uw Kitchen Expert staat u van de eerste schets tot en met de installatie terzijde en weet van geen ophouden tot u volledig tevreden bent. Hebt u uw project al met Vanden Borre Kitchen gerealiseerd? Uw Kitchen Expert is uw vriend voor het leven! Hij blijft beschikbaar als u hem nodig hebt.

Op zoek naar mijn Kerstman

De beste cadeaus zijn persoonlijk!

Een persoonlijk cadeau dat bij u past: er is haast niets zo plezierig. Onze showrooms bieden u een mate van personalisatie waar haast geen andere speler aan kan tippen.

Onze keukens zijn tot in de kleinste details uitgekiend. Neem bijvoorbeeld onze geprofileerde handgrepen. Die gaan op in de stijl van uw vertrek en zijn aangepast aan de kleur van uw meubilair.

Onze Kitchen Experts kunnen u helpen de frontjes te vinden die het best bij u passen. Er zijn meer dan 10 000 verschillende frontjes, dus de oplossingen van Vanden Borre Kitchen zijn vrijwel onbeperkt. Wij helpen u om te vinden wat u zoekt: in hout, hars of een ander materiaal.

Vrijwel alles in uw keuken kan worden gepersonaliseerd. U kunt zelfs ledverlichting in uw meubels laten inbouwen. De keukens in onze showrooms zijn met andere woorden slechts het topje van de ijsberg! Ontdek het verborgen gedeelte met uw Kitchen Expert.

Ook onze opbergmogelijkheden zijn haast eindeloos. Elke keuken is uniek, en dat geldt ook voor de opbergelementen! Slimme meubels, inbouwlades waarmee u alles binnen handbereik hebt en modulaire kasten: wij zijn er zeker van dat we u het leven gemakkelijker kunnen maken.

Vanden Borre Kitchen wenst u prettige eindejaarsfeesten en kijkt ernaar uit om u in de showroom te ontmoeten.

Ontmoet ons

Weet u exact hoe uw ideale keuken er uit moet zien of bent u op zoek naar inspiratie?

Laat u bij uw project op maat begeleiden door de gepassioneerde experts van Vanden Borre Kitchen. Kom ons een bezoekje brengen zodat we onze ideeën kunnen uitwisselen. Vertrouw ons uw verwachtingen, uw wensen en uw ideeën toe. In elk van onze winkels staat een speciale adviseur voor u klaar om naar u te luisteren en samen ideeën uit te wisselen. Wij kijken er alvast naar uit om u te leren kennen.

Afspraak plannen

Laat u inspireren

Ga op zoek naar inspiratie in onze catalogus

Bent u op zoek naar ideetjes of inspiratie voor uw toekomstige uitgeruste keuken? Bekijk dan zeker even onze online catalogus. Gelieve uw gegevens in het onderstaande formulier in te vullen als u onze catalogus wenst te ontvangen.

onze catalogue ontvangen