Onze expertise

Een grenzeloze wereld in je Vanden Borre Kitchen catalogus 2022

11/04/2022

Je keuken is meer dan gewoon een keuken. Het is een leefvertrek vol herinneringen. Daarom nemen wij onze rol als keukenspecialist zeer serieus. In onze showrooms vind je meer dan 50 creatieve, gepassioneerde Kitchen Experts die je een luisterend oor bieden en je begeleiden bij je project.

Aan je verwachtingen voldoen is een kwestie van blijven ontwikkelen. Daarom volgen wij de nieuwste trends op de voet. Of het nu gaat om materialen, toestellen of personalisering.

Jouw feedback als klant stimuleert ons ook om onze keukens keer op keer te herzien en zo op je levensstijl aan te sluiten.

Nieuwsgierig naar wat wij voor je kunnen verzinnen? Vraag je catalogus 2022 aan en doe nieuwe ideeën op.

Niet zomaar een catalogus.

In je Vanden Borre Kitchen catalogus ontdek je een selectie van het allerbeste dat wij je te bieden hebben. Je vindt er een hele reeks keukens, de ene nog inspirerender dan de andere. We nodigen je uit om kennis te maken met onze innoverende kwaliteitskeukens op maat. Slimme opbergoplossingen, ergonomie en 100% gepersonaliseerde materialen: bij de vormgeving van je eigen keuken op maat heb je alle details in de hand.

Rommelige laden behoren tot het verleden. Wij maken je het leven makkelijk met kolommen waar laden en rekken in zijn ondergebracht. Kies onder het werkblad voor schuifladen. Zelfs de hoekmeubels zijn intelligent, zodat je gemakkelijk bij je potten en pannen kunt.

Wij geven de volledig uitgeruste keuken nog meer stijl. Verlichting onder het werkblad, een kookplaat met ingebouwde dampkap of een designfornuis geeft je functionele keuken een trendy uitstraling. Wie graag stoomt, bespaart tijd en ruimte met een waterreservoir achter de bedieningsstrook van de oven. Een slimme vondst!

Kies je materialen niet zomaar lukraak: massief hout, eiken, slijtvast composietmateriaal, gelakt hout, keramiek, halfmassief geborsteld eiken … Kies de look die bij je past uit een brede waaier aan kleuren.

Dit is slechts een tip van de sluier: in je Vanden Borre Kitchen catalogus 2022 vind je nog veel meer. Vraag hem nu aan en bedenk samen met ons de keuken die bij je past.

Mijn catalogus aanvragen

Ontmoet ons

Weet u exact hoe uw ideale keuken er uit moet zien of bent u op zoek naar inspiratie?

Laat u bij uw project op maat begeleiden door de gepassioneerde experts van Vanden Borre Kitchen. Kom ons een bezoekje brengen zodat we onze ideeën kunnen uitwisselen. Vertrouw ons uw verwachtingen, uw wensen en uw ideeën toe. In elk van onze winkels staat een speciale adviseur voor u klaar om naar u te luisteren en samen ideeën uit te wisselen. Wij kijken er alvast naar uit om u te leren kennen.

Afspraak plannen

Laat u inspireren

Ga op zoek naar inspiratie in onze catalogus

Bent u op zoek naar ideetjes of inspiratie voor uw toekomstige uitgeruste keuken? Bekijk dan zeker even onze online catalogus. Gelieve uw gegevens in het onderstaande formulier in te vullen als u onze catalogus wenst te ontvangen.

onze catalogue ontvangen