Onze expertise

Keukens om uw seizoensgroenten in te bewaren

13/12/2022

Volop vitamientjes tanken en u voorbereiden op koudere tijden, klinkt dat herkenbaar voor u?

Lekkere soep bereiden met groenten van het seizoen, wij zijn er dol op.

En dat doet u uiteraard in een ergonomische keuken waarin u uw ingrediënten en uw kruiden op uw eigen manier bewaart en indeelt. Medicijnkasten, brede laden, kasten met geïntegreerde uittrekbare laden of planken, koelkasten met dubbele deuren of een vleugje vintage; aan opbergruimte voor uw wortelen, artisjokken, broccoli, selder of bieten geen gebrek.  Uw favoriete seizoensgroenten helpen u om de korte, sombere dagen door te komen.

Vergeet ook de kruiden niet. Of u ze nu in uw XXL-lade vlak onder de kookplaat of in uw kruidenrekje in de dampkap bewaart, haal ze eruit en innoveer! Saffraan, kurkuma, kerrie, gember … Personaliseer uw soep met uw kruiden, net zoals u uw keuken van Vanden Borre Kitchen naar uw smaak kunt inrichten.

Onze personaliseerbare keukens

Uw all in black-keuken

Ook typisch voor dit seizoen: kortere dagen met minder licht. Maar dat betekent niet dat donkere kleuren uit den boze zijn.  Een all in black-keuken staat altijd voor elegantie en verfijndheid.

Een werkblad van laminaat, compact laminaat, natuursteen, composietmateriaal of massief hout: al die materialen kunnen naar uw wens in het zwart worden uitgevoerd. Onze keukenexperts zijn er om u de topkwaliteit van die materialen te helpen ontdekken.

Door metalen planken met een industriële look, ook in het zwart, op het spatscherm te bevestigen, geeft u uw all in black-keuken nog meer karakter.  En vergeet ook de wanddampkap, de slimme koelkast en de andere huishoudtoestellen niet. Ook die zijn beschikbaar in de dark stijl die u zoekt. 

All in black wil niet zeggen dat u bepaalde elementen van uw keuken niet extra in de verf kunt zetten.  Zo maakt u ze nog verfijnder.

Kies goud als kleur voor uw gootsteen en mengkraan, ga voor een houten spatscherm of een centraal eiland in geborsteld halfmassief eikenhout, glad of met horizontale lijnen.  Zo brengt u warmte in uw leefruimte.

Houdt u niet van zwart? Ontdek meer dan 10.000 verschillende kleurschakeringen in de showroom en bij onze Keukenexperts.

Ontmoet ons

Weet u exact hoe uw ideale keuken er uit moet zien of bent u op zoek naar inspiratie?

Laat u bij uw project op maat begeleiden door de gepassioneerde experts van Vanden Borre Kitchen. Kom ons een bezoekje brengen zodat we onze ideeën kunnen uitwisselen. Vertrouw ons uw verwachtingen, uw wensen en uw ideeën toe. In elk van onze winkels staat een speciale adviseur voor u klaar om naar u te luisteren en samen ideeën uit te wisselen. Wij kijken er alvast naar uit om u te leren kennen.

Afspraak plannen

Laat u inspireren

Ga op zoek naar inspiratie in onze catalogus

Bent u op zoek naar ideetjes of inspiratie voor uw toekomstige uitgeruste keuken? Bekijk dan zeker even onze online catalogus. Gelieve uw gegevens in het onderstaande formulier in te vullen als u onze catalogus wenst te ontvangen.

onze catalogue ontvangen