Onze expertise

Het hele jaar zomer in uw Vanden Borre Kitchen keuken

25/05/2022

Juist aan het begin van de zomer merken we hoe sterk de impact van het weer op onze stemming is. We laten de ramen wijd open staan en houden zo vaak het maar kan een barbecue of een borrel met vrienden. Om die zomersfeer het hele jaar vast te houden, deelt Vanden Borre Kitchen de beste combinaties van zomerse keukenkleuren met u. Zo houdt u het hele jaar door een zomerstemming, ook als het buiten regent.

U denkt misschien aan groen, blauw of roze als u aan zomerse kleuren denkt. En u heeft gelijk. Maar denk vooral ook aan pasteltinten. Zo brengt u leven en warmte in uw keuken. Terracotta is een tint die zich bijzonder goed laat combineren. Met blond hout bijvoorbeeld, maar ook met zwart, wit of marmer. De keuken warmt er merkbaar van op.

Op zoek naar een fellere trendkleur? Kies dan voor mosterdgeel: een echte knaller. Bij Vanden Borre Kitchen vindt u traditionele of landelijke keukens waarin mosterdgeel dit jaar helemaal tot zijn recht komt. Deze kleur past bijzonder goed bij donkergrijs. U kunt dus gemakkelijk kiezen voor hars met betoneffect op de vloer of op uw keukenmeubels.

En van beton gesproken, wat dacht u van zellige? Met deze licht gekleurde cementtegels slaat u twee vliegen in een klap: de buffetkast in uw keuken krijgt er een lichte kleur én een mooie textuur door. Houdt u van marmer of hout in lichte tinten, dan zou beige wel eens geknipt kunnen zijn voor uw trendkeuken. Zulke ton sur ton-accenten zorgen voor een frisse sfeer in uw interieur. Bosgroen, hemelsblauw en naaktroze zijn ook kleuren om niet te missen in 2022.

Dankzij ruim tienduizend kleurnuances en materialen om uw keuken mee te personaliseren, zoals keramiek en composiethout, hebt u alle vrijheid om de trendkeuken te creëren die bij u past. Onze Kitchen Experts staan u terzijde in uw zoektocht, zodat u keer op keer in de roos schiet.

Een kalmerende Aziatische bries

Een heel andere stijl ontstaat als u Aziatische tinten in huis haalt. Ook zo schept u in 2022 een trendy keuken die anders dan anders is. Om de internationale sushidag te vieren (18 juni 2022), blijft Vanden Borre Kitchen u zoals altijd inspireren.

Voor een stijl uit verre oorden kiest u voor natuurlijke materialen zoals hout. Van composiet tot massief eiken: u vindt beslist wat u zoekt in onze showrooms. Op kleurgebied blijven zwart en rood vaste waarden voor een geslaagde Chinese stijl. Een werkblad en buffetkast in ultrasterk zwart Dekton is de optimale keuze voor het gewenste effect. Ontdek dit stijlvolle materiaal in de dichtstbijzijnde showroom. Maar u kunt ook aan de slag gaan met wit, grijs en beige. Voor een meer Japanse uitstraling combineert u wittinten met chocolade of anijsgroen.

Onze kleurencombinaties


Ontmoet ons

Weet u exact hoe uw ideale keuken er uit moet zien of bent u op zoek naar inspiratie?

Laat u bij uw project op maat begeleiden door de gepassioneerde experts van Vanden Borre Kitchen. Kom ons een bezoekje brengen zodat we onze ideeën kunnen uitwisselen. Vertrouw ons uw verwachtingen, uw wensen en uw ideeën toe. In elk van onze winkels staat een speciale adviseur voor u klaar om naar u te luisteren en samen ideeën uit te wisselen. Wij kijken er alvast naar uit om u te leren kennen.

Afspraak plannen

Laat u inspireren

Ga op zoek naar inspiratie in onze catalogus

Bent u op zoek naar ideetjes of inspiratie voor uw toekomstige uitgeruste keuken? Bekijk dan zeker even onze online catalogus. Gelieve uw gegevens in het onderstaande formulier in te vullen als u onze catalogus wenst te ontvangen.

onze catalogue ontvangen