Onze expertise

Volledig personaliseerbare keukens – van A tot Z

20/12/2022

Vanden Borre Kitchen doet alles om u de beste oplossingen op maat voor uw keuken te bieden. Om dat te kunnen doen, hebben onze Kitchen Experts altijd een luisterend oor voor u. Zo bedenken we samen de keuken die aansluit op uw smaak en uw levensstijl.

En dat begint bij de samenstelling van de keuken. Dankzij moduleerbare keukens kunt u kiezen voor een L- of U-vorm, een langgerekte keuken en zo verder. En u benut alle beschikbare ruimte dankzij onze kasten met hoge deuren tot wel 260 cm hoog en 180 cm breed. Dankzij deze maten buiten het marktgemiddelde kunt u al uw voorraden, keukengerief, serviesgoed en huishoudtoestellen kwijt.

Vanden Borre Kitchen is ook de specialist op het vlak van handgreepvrije keukens. Er zijn tal van oplossingen met geprofileerde handgrepen waarmee u uw meubels gemakkelijk en ergonomisch opent. En uiteraard zijn er ook niet-geprofileerde handgrepen, afgestemd op uw smaak en de stijl van uw keuken.

Onze oplossingen op maat

De wetenschap achter ergonomische meubels.

Als het om uw meubels gaat, laten we niets aan het toeval over. Dankzij de mogelijkheid om meubels op maat te creëren, kunt u uw keuken helemaal afstemmen op uw behoeften.  

Zo maakt u met onze Le Mans meubels gebruik van elk hoekje ruimte in uw keuken en kunt u overal gemakkelijk bij.

Houdt u van hout, dan zijn onze exclusieve houten modellen iets voor u. De deuren en frontjes worden zorgvuldig en artisanaal afgewerkt, zonder in te leveren op kwaliteit. Superieure kwaliteit uit het hogere gamma voor een houten keuken met de warme uitstraling van een echt leefvertrek.

Tot slot kunt u kiezen uit meer dan 10 000 unieke kleuren waarmee u zelfs de binnenkant van uw meubels een persoonlijke toets geeft.

Wacht niet langer en personaliseer nu uw ideale keuken. En koop uw keuken in 2023 voor de prijs van 2022.

Ontmoet ons

Weet u exact hoe uw ideale keuken er uit moet zien of bent u op zoek naar inspiratie?

Laat u bij uw project op maat begeleiden door de gepassioneerde experts van Vanden Borre Kitchen. Kom ons een bezoekje brengen zodat we onze ideeën kunnen uitwisselen. Vertrouw ons uw verwachtingen, uw wensen en uw ideeën toe. In elk van onze winkels staat een speciale adviseur voor u klaar om naar u te luisteren en samen ideeën uit te wisselen. Wij kijken er alvast naar uit om u te leren kennen.

Afspraak plannen

Laat u inspireren

Ga op zoek naar inspiratie in onze catalogus

Bent u op zoek naar ideetjes of inspiratie voor uw toekomstige uitgeruste keuken? Bekijk dan zeker even onze online catalogus. Gelieve uw gegevens in het onderstaande formulier in te vullen als u onze catalogus wenst te ontvangen.

onze catalogue ontvangen