Kies een “trendy” keukenwerkblad!

Voor het keukenwerkblad heb je keuze uit verschillende materialen (Dekton, glas,...), kleuren en motieven, voor een 100% gepersonaliseerd werkblad.

De huidige trend op het vlak van keukenwerkbladen is om deze zo persoonlijk mogelijk te maken! Er bestaan honderden afwerkingen en materialen voor je keuken. Je kunt je werkblad bovendien 100% personaliseren met kleuren en motieven naar keuze. Zo creëer je de keuken van je dromen, in een unieke stijl en met materialen die bij je passen!

Over materiaal gesproken, voor het werkblad in je keuken heb je keuze uit heel wat trendy materialen.

Keuze van het materiaal voor een trendy werkblad in de keuken

Er bestaan oneindig veel opties voor het materiaal van je keukenwerkblad. Ga voluit voor je persoonlijke wensen en kies bijvoorbeeld uit bepaalde werkbladen met een erg mooi uitzicht. Denk maar aan glas, Dekton, kwarts, natuursteen en hout.

Keukenwerkblad uit Dekton

Anderen houden dan weer rekening met meer objectieve criteria bij de keuze van hun keukenwerkblad. Je levensstijl, gewoonten in de keuken, het aantal familieleden en het onderhoud zijn elementen die je zeker niet over het hoofd mag zien. Zo heb je keuze uit verschillende bestendige en eenvoudig te onderhouden materialen. Keramiek, mineraal materiaal, compact, gelaagd materiaal of Dekton zijn enkele van de mogelijkheden.

Keukenwerkblad – de trendy materialen!

Om je te helpen in je keuze, vind je hier een lijstje van trendy materialen voor je keukenwerkblad:

Keukenwerkblad uit Dekton

Dekton zorgt voor een kleine revolutie in de design- en architectuurwereld. Dit materiaal met unieke eigenschappen wordt gefabriceerd met grondstoffen die ook gebruikt worden in de productie van glas, het allernieuwste porselein en oppervlakten uit kwarts. Het is een erg trendy materiaal met vele voordelen voor je keukenwerkblad. Dekton heeft inderdaad een zeer mooi uitzicht en is daarnaast ook bestand tegen strepen, slijtage, vorst/dooi, Uv-stralen, brand en warmte.

Keukenwerkblad uit glas

Een ander zeer bestendig en mooi materiaal is glas. Net zoals Dekton zijn de werkbladen en spatwanden uit glas momenteel erg in trek in de moderne keuken. Ze kunnen dan ook 100% gepersonaliseerd worden. Je kijkt in een fotoalbum of in een beelddatabank naar keuze en kiest een mooi glazen werkblad. De glazen keukenwerkbladen voldoen aan de meest strenge normen inzake hygiëne.

Keukenwerkblad uit composiet/kwarts

Kwartscomposiet bestaat voor meer dan 90% uit natuurlijke kwarts. De werkbladen uit kwarts zijn elegant en voelen aan als echte steen. Het is een erg trendy materiaal dat populair is bij de liefhebbers van natuursteen. Het werkblad uit kwartscomposiet is daarnaast erg bestendig tegen vlekken, bijtende producten en warmte. Het onderhoud is heel eenvoudig: een beetje water en zeep volstaan om het werkblad weer te doen glanzen!

Gelaagd keukenwerkblad (de basic)

Ben je op zoek naar een goede prijs-kwaliteitverhouding, dan is het gelaagd keukenwerkblad een uitstekende keuze. Je kiest uit een breed aanbod van decors en selecteert het werkblad dat het best bij je inrichting past. Bovendien is het onderhoud van een gelaagd keukenwerkblad eenvoudig.

Keukenwerkblad uit massief hout

Massiefhout is een natuurlijk materiaal met zeer veel combinatiemogelijkheden. Ook het werkblad in je keuken past zich zonder problemen aan de stijl bij je thuis aan. Naargelang de structuur en de houtkleur kan je ook een keukenwerkblad voor in je loft creëren met industriële looks maar evengoed in je landhuis met een warme stijl!

Keukenwerkblad uit keramiek

Het keramische keukenwerkblad wint aan populariteit bij de liefhebbers van hedendaagse keukens. Dit materiaal heeft harmonieuze kleuren en is tegelijk bestand tegen strepen en eenvoudig te onderhouden.

Keukenwerkblad uit mineraal materiaal

De werkbladen uit mineraal materiaal zijn erg elegant. Bovendien voldoet mineraal materiaal aan hoge eisen inzake ontwerp en functionaliteit waardoor je keuken uit mineraal materiaal eenvoudig op te knappen is wanneer dat nodig blijkt. Zo behoud je in de loop van de jaren datzelfde gewenste cachet!

Keukenwerkblad uit natuursteen

Wil je jouw keuken een luxueuze toets geven, dan is natuursteen wellicht één van de beste materiaalkeuzes voor je werkblad. Een keuken uit natuursteen zal je dagelijks kunnen bekoren dankzij de oogstrelende schoonheid en praktisch gebruik!

Conclusie

Je hebt tegenwoordig de mogelijkheid om bij je keukenspecialist een 100% gepersonaliseerd werkblad op maat te laten maken. Daarbij kies je het materiaal voor je keuken dat het best bij je wensen en noden past: Dekton, glas, kwarts, massiefhout, gelaagd, keramiek, enz. Nu is het aan jou!

Laat u verder inspireren door onze artikels

News

Volledig personaliseerbare keukens – van A tot Z

Artikel lezen
uitrusting

Keukens om uw seizoensgroenten in te bewaren

Artikel lezen
uitrusting

Een wijnkast in de keuken: dat past!

Artikel lezen
News

Echte zomerkeukens

Artikel lezen
uitrusting

Klaar voor de start ... En ... Vuur!

Artikel lezen
Vorige
Volgende